Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gwiazdka Gość
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 5:27 pm Temat postu: Preznet na święta - Doppelherz, Biovital??? |
|
|
Mam problem z kupieniem babci preznetu na święta. Myślałam o jakimś preparacie w stylu Biovital, Doppelherz albo coś w tym stylu. Babcia przeszła zawał i przyjmuje leki na serce. Czy te praparaty nie wywołują skutków ubocznych? A wy co polecacie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
root
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 12:51 am Temat postu: |
|
|
Generalnie tego typu preparaty sa na bazie ziół. Jesli stosuje się je zgodnie z zaleceniami na nalotce to nie wywołują skutków ubocznych. Myślę, że biovital to dobry pomysł. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 1:03 pm Temat postu: Re: Preznet na święta - Doppelherz, Biovital??? |
|
|
Dlaczego akurat tego typu prezent przyszedł Ci do głowy?
Patrząc na moje babcie ..one wolą otrzymywać
w prezencie, zupełnie inne rzeczy..
Nie koniecznie "leki" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fganka
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 9:00 am Temat postu: |
|
|
Moje babcie biorą tego typu suplementy i sobie chwalą więc ode mnie dostają takie rzeczy i są zadowolone. Generalnie ja im na święta wielkanocne teraz zrobiłam zapas, kupiłam biovital zdrowie, dałam 40zł za butelkę litrową w płockiej "za grosze" i będą babcie zadowolone. Zawsze to też ulga finansowa niż miałyby sobie samodzielnie kupować takie suplementy bo najtańsze nie są biorąc pod uwagę wysokość emerytur |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|