Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
natalka14
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 12:55 pm Temat postu: problem-bialy osad na wargach tuz nad wejsciem do pochwy |
|
|
prosze o pomoc niedawno pojawil mi sie w tym miejscu bialy osad,jest tez zaczerwienienie i lekkie pieczenie i swedzenie.zaznaczam,ze nie kochalam sie jeszcze z facetem,ale uprawialismy seks oralny.niedwno bylam tez nad woda wiec moze to przez to.z gory dzieki za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 1:56 pm Temat postu: |
|
|
A z higieną jak stoisz? I swoją drogą po co 2 tematy założyłaś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalka14
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 2:48 pm Temat postu: |
|
|
1.niechcacy
2.nie mam problemow z higiena-gdyby to bylo z tego powodu chyba bym tu nie pisala,he? po raz pierwszy mi sie cos takiego przytrafilo i myslalam, ze moze ktos mi cos poradzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mon
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 2:53 pm Temat postu: |
|
|
moze to grzybica....ja tez mialam podobny osad, poszłam do ginekologa i tak sie własnie okazało....z higiena tez oczywiscie nie było problemu po prostu kazał pzrestawic sie z srodków kosmetycznych na takie kupowane w aptece, np tantum rosa, poza tym przepisał maść gynoxin i pomogło to tylko brzmi tak strasznie, ale nie ma sie czym przejmowac, naprawde
zreszta idz do ginekologa, on Ci najlepiej poradzi, ja moge sie mylic, ale objawy miałam podobne
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 3:43 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz, różne ludziska się spotyka. Dla niektórych prysznic raz w tygodniu( bądź m-cu) wystarczy a dla innych raz dziennie to mało.
Pójść do lekarza napewno nie zaszkodzi. Spytaj partnera czy czasem nie ma problemów z czymś takim. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 4:49 pm Temat postu: |
|
|
okazalo sie ze to zwykly stan zapalny-podraznienie + woda z kompieliska.dzieki za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|