Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 3:13 pm Temat postu: problem po artroskopii kolana
Bardzo prosze o porade.jestem po dwoch artroskopiach kolana lewego mam bardzo duzy przykurcz i nie chce mi sie noga wyprostowac jestem po polrocznej intensywnej rehabilitacji i nie ma poprawy.bardzo prosze o adres jakies specjalistycznej rehabilitacji albo kliniki ktora moglaby mi pomoc \. juz rok czasu chodze o kulach i nie wiem co mam dalej robic
pozdrawiam
Powrót do góry
ania08061984
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 3:03 pm Temat postu: odpowiedź
hej może będe Ci w stanie pomóc tylko napisz mi skąd jesteś ponieważ troszkę już przeszłam ja męcze się z kolanem od 98 roku do teraz i wiemgdzie i do kogo się udać z tym problemem. Jestem też po 4 operacjach kolana 1 i 3 była nie powodzeniem. Dlatego napisz mi skąd jesteś i czy może bś chciała jeszcze wiedzieć. Pozdrawiam Ania
Powrót do góry
monikapio
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 4:33 pm Temat postu:
Witam
Bardzo dziekuje za odpowiedz na moj problem
jestem z koszalina
pozdrawiam
Powrót do góry
ania08061984
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 10:05 pm Temat postu: Odpoweidź
Hej to fajnie że jesteś z Koszalina bo tak się składa że Ja też. Tylko nie wiem jakbyśmy mogły o tym pogadać bo bym Ci powiedziała co i jak i gdzie się udać. Mam jedno pytanie tylko kto Ciebie operował. Może masz jakiś pomysł żebyśmy mogły porozmawiać. Pozdrawiam Ania
Napisz mi jak masz na imię
Powrót do góry
Domiś
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 9:31 pm Temat postu:
podobno specjalistyczną kliniką od kolan jest Sport-Klinika w Żorach. Sama nie sprawdzałam, ale zamierzam się tam udać niebawem.
Powrót do góry
ania08061984
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 10:17 pm Temat postu: odpowiedź
hejka bardzo sie ciesze ze sie odezwałaś napisz do Mnie na gg 9581345 jak wrócisz
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Chirurgia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1