Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem:|

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PrzemeK

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 02, 2006 1:51 pm    Temat postu: Problem:| Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cze...
Mam 13,5 lat i na moim zaladziu od 3 dni pojawiaja sie czerwone krostki co to jest ?? Pomozcie mi Prosze!!! Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Maj 02, 2006 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na poczatku stwierdziłem iż powinneś sie udać do rodziców a nie na forum.

Jednak po rozmowie z Rudziutką (moderatorem) której udało sie przekonać mnie aby wyjaśnić pare kwestii napisze odpowiedz oraz pozostawiam temat otwarty.

Jesteś młodą osobą, zaczynasz dojżewać. Twój organizm przejdzie szereg zmian, zmian związanych też z seksualnością.

Dobrze by było abyś porozmawiał z rodzicami - bądz z jednym z nich, kogo wolisz, mame czy tate, o tym co sie dzieje. Oni ci najlepiej wyjaśnią oraz uspokoją. Nie trzeba sie wstydzić czy kryć z tym przed nimi. Oni też kiedyś dojżewali i przechodzili to co ty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1