Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

problem:(

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona ma 16 lat ostatnio była nad morze a pozatym teraz u nas sa ciagle upałySad
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z nerwów pisze z błędami dziekuje wam bardzo za wsio Smile a moze coś przyspiesza okres albo cuś?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 4:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja uważam, że to objawy nadchodzącej miesiączki napewno.

Nie mogło dojść do zapłodnienia, więc przestań się martwić. Wink

Co może przyspieszyć? Brak stresu. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ucio69

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak ja namówić do pojscia do ginekologa:)? musi być matka do dziecka nie letniego?czy to prawda bo mi sie nie chce w to wierzyć ma 16 lat
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może iść do ginekologa...ale po co? Miesiączkę dostanie - tak sądzę.

Chyba, że chce się zbadać. Do ginekologa może iść sama, nikt dorosły nie jest potrzebny. Ginekolog nie powie nikomu (rodziców mam na myśli) o jej wizycie, jeśli nie będzie chciała.
Powrót do góry
ucio69

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Boi się ona nie wiem czemu:( jak ja przekonać by poszła?
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo mozliwe ze sie po prostu wstydzi. no i zawsze przeraza cos czego sie nie zna. zaloze sie ze juz ja co niektore kolezanki postraszyly jakie to nieprzyjemne i straszne. wiesz mam wrazenie ze ona nie jest jeszcze gotowa na rozpoczecie zycia plciowego. jest jeszcze dzieckiem przeciez.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2