Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miklepacz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2018 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Patrząc na skład to tak. Są w stanie zadziałać ponieważ maja w sobie duże ilości L argininy i kilka składników, które również naukowo działają na powiększenie penisa. Jednakże sam nie brałem tabletek tak wiec chętnie poczytam sobie o opiniach innych w temacie i ich wrażeniach na temat tego preparatu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
TomaszR
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Jestem po kuracji Penis complete. Mierząc członka to powiększył się o 2 cm na grubości na długości sporo ponieważ 4 cm co jest widoczne gołym okiem; Penis w trakcie erekcji miał 10 cm a obecnie ma na pewno 14 czyli był niewielki, obecnie jest już średnia krajowa. Dodam,że powiększy l się również w stanie spoczynku tak wiec mam nadzieję,ze efekt będzie stały. Zastanawiałem się jeszcze nad penilarge ale postanowiłem kupić penis complete (jest napisane,ze jest silniejszy, no i w sumie nic dziwnego bo jest droższy). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
miklepacz
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2018 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Z tego co czytam, to oba rodzaje tabletek wpływają na powiększenie penisa przez powiększenie ciał jamistych w organie. I jest tak zarówno w przypadku penis complete jak również w przypadku penilarge. Powiększając ciała jamiste powiększają penisa na stałe. Jeśli widzisz, że penis jest większy jedynie w trakcie erekcji to może to znaczyć, że tabletki wpływają jedynie na erekcję Jednak jeśli faktycznie penis jest większy w stanie spoczynku to można liczyć na to, że efekt będzie własnie na stałe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|