Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
urm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 04, 2017 9:17 am Temat postu: Problem z erekcją u partnera |
|
|
Witam, od niedawna mam nowego partnera, rozpoczęliśmy współżycie i jak się okazało jest problem. Opiszę to praktycznie:
on ma małego i chudego penisa, ja jestem "ciasna", podczas stosunku penis się wysuwa, jest miękki, czasem jest problem z wprowadzeniem z powodu tej miękkości. Jaka może być tego przyczyna? Ktoś spotkał się z podobnym problemem?
Co robić? Zależy mi na nim ale nie chciałabym go wystraszyć sugerując mu jakiś środek na erekcję.
Proszę o odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sty 04, 2017 3:27 pm Temat postu: |
|
|
Przyczyn może być kilka. Może być rzeczywiście jakiś problem z potencją. Może być jakiś przestraszony bądź onieśmielony. Wtedy też może być problem z potencją. Spróbujcie może trochę alkoholu. Alkohol zwykle pomaga w takich sytuacjach. Jeżeli nie pomoże to zacznijcie od środków bez recepty a więc man tabs bądź eromen. Jeden i drugi jest całkiem dobry i powinien pomóc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 05, 2017 8:42 am Temat postu: |
|
|
No włąsnie nie pasuje mi tutaj żaden powód. W pracy trochę stresu ma ale ponoć zawsze miał. Nie sądzę aby tutaj się coś za specjalnie zmieniło w temacie. Nie pije dużo alkoholu. Na weekendy czy też piwko okazyjnie wieczoem. Sportu to faktycznie nie uprawia ale odżywiamy się zdrowo. Próbowałam z nim rozmawiać ale on za bardzo nie chce. No i nie wiem jak zacząć aby się nie obraził/
Czy te środki to są do kupienie w aptece? _________________ http://www.biomedical.pl/forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sty 05, 2017 2:59 pm Temat postu: |
|
|
urm napisał: | No włąsnie nie pasuje mi tutaj żaden powód. W pracy trochę stresu ma ale ponoć zawsze miał. Nie sądzę aby tutaj się coś za specjalnie zmieniło w temacie. Nie pije dużo alkoholu. Na weekendy czy też piwko okazyjnie wieczoem. Sportu to faktycznie nie uprawia ale odżywiamy się zdrowo. Próbowałam z nim rozmawiać ale on za bardzo nie chce. No i nie wiem jak zacząć aby się nie obraził/
Czy te środki to są do kupienie w aptece? |
A aptece - a wiesz, że nawet nie wiem. Zwyle zamawia się je z internetu. Najczęściej z intymnosc pl
Rozmowa jest ważna i od tego bym zaczął. Środki możesz zamówić, nie zaszkodzą. Zresztą patrz na skład. Arganina działa tak, że wykorzystuje tlenek azotu do lepszego ukrwienia narządów rodnych. Łatwiej więc osiągnąć erekcję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|