Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 6:04 pm Temat postu: Problem z nogą po złamaniu V kości śródstopia
27 czerwca ubiegłego roku miałam wypadek w pracy. otóż kolega najechał mi na nogę wózkiem widłowym, doznałam złamania V kości śródstopia odrazu z zakładu zawieźli mnie do szpitala tam zrobiono mi zdjęcie ale lekarz stwierdził że nie ma złamania tylko jest zbita noga. po odebraniu zdjęć (po tyg.) okazało się ze jest złamana poszłam do ortopedy który mi włożył nogę w gips na 3 tyg. po czym nie zrobił mi powtórnie zdjęcia. tu teraz tkwi problem bo od dnia wypadku mam problemy z tą nogą tzn. od czasu do czasu mam takie dolegliwości jak noga tak jakby mi drętwiała od palcy do kolan nie umiem wytłumaczyć dokładnie jakie to jest uczucie do tego jeszcze dochodzi to ze np. na pedale sprzęgła bardzo mi drga (chyba wiecie o co chodzi). teraz mam w związku z tym pytanie do jakiego lekarza powinnam się udać?? dodam że w związku z tą nogą moj przełożony wysłał mnie do domu ponieważ pracuje na magazynie i jeżdże wózkiem wysokiego składowanie, dodał że powinnam się udać z tym do neurologa bo to poważna sprawa.
temat zmieniłam na bardziej określający problem. zapoznaj się z regulaminem.
Gosia85
Powrót do góry
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 7:37 pm Temat postu:
kasiatm12
Bardzo słusznie,należy udać się do neurologa(wymagane skierowanie od lekarza ogólnego)oraz wykonanie badań radiologicznych. _________________ Nie udzielam już porad na tym forum.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Neurologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1