FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
endoex
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 9:52 pm Temat postu: Problem z palcami u lewej stopy |
|
|
Od 1,5 roku mam spuchnieta lewa stope i bol w okolicach stawow paliczkowych lewej stopy z roznym nasileniem. Bylem juz u ortopedow ,reumatologow , neurologow , chirurgow naczyniowych ktorzy mnie odsylaja od siebie bo z badan nic nie wynika ... czy ktos moze mial podobny przypadek albo cos slychal nie da znac
Ja poporstu chce normalnie zyc i funkcjonowac
Pzdr
S. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 10:00 am Temat postu: |
|
|
Za mało napisałaś! Ja mam problemy od jakichś 10 lat, zaczęło sie po przemarznieciu zimą, i od tego czasu, kiedy tylko zaczyna robić się chłodniej puchną palce stóp (zwłaszcza środkowe), w nocy pieką- aż do bólu, nabrzmiewają, sprawiają wrażenie zaatakowanych przez opryszczkę, z tym, że na palcach nie robią się rany. Dopiero w tym roku wziełam sie na poważnie za leczenie i tylko dlatego, że pojawiło sie zasinienie. I zrobiłam bardzo dobrze. W moim przypadku to choroba Reynouda, jeszcze do końca nie stwierdzona. Zaczęłam od lekarza pierwszego kontaktu, a ten skierował mnie do reumatologa. Z miejsca dostałam pentoheksal, a teraz lacipil oraz badanie krwi ANA. Opuchlizna minęła, zasinienie już pozostanie. Nie opisałam wszystkich objawów, ale Ty też niewiele podajesz. Radzę odwiedzić reumatologa
Pozdrawiam, Ania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|