Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Maj 08, 2018 6:08 am Temat postu: Problem z penisem nie wiem co to jest, pomocy.
Witam wszystkich państwa tutaj. Otóż mam 26 lat i dosyć nietypowy problem z penisem. W miejscu tego całego wiązadełek napletka szczypie mnie to podczas odciągania skóry z żołędzia.
Czasami podczas sikania także. Chciałbym się upewnić przed pójscie do urologa, co to jest waszym zdaniem i czy od tego się czasem nie umiera. Jestem młody, dopiero rok wcześniej mając 25 lat zacząłem współżycie seksualne.
I obawiam się trochę o swoje zdrowie. Załączam zdjęcia jeżeli mogę jak to wygląda po odciągnięciu skóry z żołedzia. Będę bardzo wdzięczny za jakieś wypowiedzi.
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
Wysłany: Sob Maj 12, 2018 11:40 am Temat postu:
Zdjęcia nie są zbyt dobre.Opisane objawy wskazują na infekcje, zapewne z grzybicą.
Mozna zastosować Żurawit(tabletki do ustnie) oraz do smarowania krem Clotrimazolum ( smarować po umyciu i osuszenia)
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1