Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
benu111
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 4:40 am Temat postu: Problem z pochyleniem członka. |
|
|
Witam od pewnego czasu mam pewien problem i zastanawiam się czy to jest normalne czy nie.Więc członek się pochyla w lewą stronę i nie wiem jak to zmienic pozaty również zauważyłem, że jedno jądro też po lewej stronie zwisa jakby trochę niżej a jak dotykam tego przewodu dochodzącego do jądra to jest w jednym miejscu trochę grubszy.Nie martwiłem sie na poczatku bo gdzie czytalem że to w końcu ustępuje ale nic takiego się nie dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 3:09 pm Temat postu: |
|
|
ale masz tak od pewnego czasu? bo wg mnie to zupełnie normalne.... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mario060
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 12:46 am Temat postu: |
|
|
tez tak mam i moj kolega ktorego dobrze znam tez tak ma... to jest od masturbacji... wiec teraz juz z tym nie zrobisz.. no moze operacja.. albo zmiana na lewa reke? ;]
Edit.
Sorry za slownictwo. juz zmienilem.. no tego to nie wiedzialem.. no ale mi sie wydaje ze kiedys tak nie mialem..
Ostatnio zmieniony przez mario060 dnia Sob Sty 02, 2010 7:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 4:13 am Temat postu: |
|
|
mario mylisz się...To nie jest od masturbacji.
To jest całkowicie naturalne. Ciało jamiste nie wypełnia się krwią równomiernie stąd różnego rodzaju odchylenia członka.
Co do położenia jąder, też jest to całkowicie normalne. Bo jedno zawsze jest położone wyżej niż drugie.
LUDZIE! POCZYTAJCIE TROCHĘ ZANIM NAPISZECIE JAKIEŚ BZDURY NA FORUM!!! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 1:00 pm Temat postu: |
|
|
no i troche kultury by sie przydało.
walenia konia... pfff ... nast razem bedzie ostrzezenie. idz po słownik i pomysl jakimi wyrazami mozna zastapic owe słowa.
wind, staraj sie nie odbiegać od tematu. gracias. emilka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
benu111
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 2:50 am Temat postu: |
|
|
Więc zrozumiałem że nie da się tego zmienić więc tak zostanie ale z zwisaniem jąder mam wątpliwości bu u mnie to wygląda trochę dziwnie bo to nie jest lekka różnica tylko dość spora pozatym mam wrażenie że na workach od lewego jądra tego bardziej wysuniętego włosy prawie nie rosną a przecierz powinny pozatym widze również jakby popękane żyłki w tym miejscu to też jest normalne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 10:09 am Temat postu: |
|
|
Zastanów się. Nosisz spodnie. Jądro jest bardziej wysunięte ku dołowi. To się bardziej obciera prawda? Więc to normalne ze tam będzie nieco mniej włosów...
To jest normalne. Chyba że wyczuwasz np tylko jedno jądro w worku mosznowym no to wtedy może być tak, ze jedno jądro Ci nie zstąpiło i konieczna wizyta u lekarza. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
benu111
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 2:34 am Temat postu: |
|
|
ciekawe od kiedy włosy wylatują od obcierania sama to wymyśliłas ?
Pozatym nie że jest nieco mniej tylko w sensię że są miejsca gdzie jest więcej albo gdiz nie ma praktycznie wcale. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 12:55 am Temat postu: |
|
|
Jeśli nie odpowiadają Ci rady to nie musisz korzystać z tego forum.
Włosy nie wypadają, tylko się wycierają. I to jest normalne. To, że owłosienie nie jest równomierne, też jest normalne. Obie połowy ciała człowieka mimo wszystko się różnią...
I nie wymyśliłam nic tylko tak po prostu jest.
Jeśli nie czujesz żadnego bólu świądu pieczenia czy czegokolwiek nie masz się czym martwić. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
siemka123456789
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 4:47 pm Temat postu: czesc |
|
|
Mój penis w zwodzie ma 17 cm i j jest krzywy w lewa strone czy to dobrze