Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jakuza
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 9:24 am Temat postu: problem z serduchem |
|
|
Witajcie jestem nowym urzytkownikiem tego forum, jestem ratownikiem PCK w mojej miejscowosci:)
chciałem zaczrpnąc jakiejś rady od wasponiważ mam problem i bo je sie ze jest to problem dosc powiażny:
mam czeste bóle pod mostkiem po jego lewej stronie, jak spie to cieżko mi sie oddycha, cierpną mi stopy i rece, szybko sie mecze i jestem czsto bardzo senny. Ból jest jak by cos mnie sciskało na klatke jakby ktos mi cos połozył na klatke cos ciezkiego i powoli uciskał na to. Justyna, moja miłosc nim odeszła dla zabawy staneła mi na klatke piersiową i srzeliły mi kosci przstraszyla sie i zeszla, ale te bóle miałem juz wczesniej. Ona mi nie wierzy i obwinia za to siebie moze poczesci jest jej wina ale nie wypada obwiniac kogoś kogosi ekocha i sie o niego walczy.
Czy wiecie co moze mi być ? :rool: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 10:07 am Temat postu: |
|
|
A byłeś u lekarza na zwykłym prześwietleniu? Może po prostu coś jest złamane i uciska jakiś organ? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jakuza
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 10:38 am Temat postu: |
|
|
złamanie od ponad 2 lat? dotego to nie jest bardzo czesto
A co do lekarza pójde nie wczesniej niz w poniedziałek, ide bo moja Ex wyprosiła i postawiła warunek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|