Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zabiegana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2014 9:30 am Temat postu: |
|
|
A ten polecany przez Was żel to dostępny bez recepty? Bo zależy mi na czymś co będzie łatwo dostępne, a zarazem skuteczne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Moras
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
foxi
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2018 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Mogę coś powiedzieć na temat specjalistów z rejonu Wrocławia - Medicus Self - tam znalazłam bardzo dobrych specjalistów.Ostatnio korzystałam właśnie z pomocy dermatologa - https://medicusself.pl/specjalisci/ .Jak zauważyłam podczas wizyty są tam specjalności o których istnieniu nie miałam zielonego pojęcia.Weźmy takiego trychologa - pierwszy raz słyszę taką specjalność - a jest to specjalista zajmujący się chorobami włosów i skóry głowy ,pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Carletka
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2018 10:19 pm Temat postu: |
|
|
Dermokosmetyków ogromny wybór masz na doz.pl Zamawiam od nich z apteki internetowej często kosmetyki, ale i leki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2018 9:44 am Temat postu: |
|
|
Sam miałem spore przebarwienia posłoneczne. Niesetety ale mam skórę, która ma do nich sklonność. Co mi pomogło
1. Stosowanie regularnie kremu z filtrem, zauważyłem, ze robi się ich o wiele, wiele mniej.
2. Wybranie się do gabinetu medycyny estetycznej na peelingi na twarz kwasowe. Takie peelingi maja o wiele lepsze dzialanie niż jakiekolwiek kosmetyki domowe.
Polecam wybrać się na serie! https://ursynow-ame.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|