Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 12:30 pm Temat postu: Problem z żołądkiem (chyba)
Tydzień temu zaczęłam mieć uczucie ciężkości w brzuchu. Od tego czasu przeszłam już biegunkę połączoną z wymiotami, trzy dniową głodówkę z tym związaną i krótkie nagłe skurcze brzucha w czwartym dniu choroby. przez kolejne 3 dni (do tej chwili) nic mnie już nie boli i nie mam już biegunki ani wymiotów ale mój stolec jest "dziwny" tzn ma biało żółtawy odcień i męczą mnie (powiem wprost proszę o wybaczenie) obrzydliwie śmierdzące gazy! co to może być? To strasznie krępujące i męczące. Proszę o jakąś radę. Odżywiam się lekko. Uzupełniam płyny.
Powrót do góry
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 1:40 pm Temat postu:
Bole brzucha mogą mieć rózną przyczynę. Może to cos z trzustką( swiadczą o tym stolce), mogą to być jeslita, żołądek. Idz do lekarza . _________________
Powrót do góry
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 5:23 pm Temat postu:
ja jeszcze zrobiłabym badanie kału na obecność pasożytów. może to być jakaś lamblioza.. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci"
Powrót do góry
jomiko
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 1:58 pm Temat postu: Sytuacja opanowana
Już chyba dobrze bo nie mam już gazów. Ale ciekawe co to było - w pewnym momencie to się podnieść z łóżka nie mogłam taka byłam osłabiona, ale gorączki nie miałam. No i tak tydzień to trwało ale już chyba dobrze. Na razie nie będę obciążać tego żołądka tak na wszelki wypadek. Dziękuję za rady...
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Gastrologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1