Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

problem z żoładkiem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
biedna22

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 5:03 pm    Temat postu: problem z żoładkiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, dwa tygodnie temu miałam wycinany wyrostek - przykra sprawa, bo wszystko przebiegało bezobjawowo, ból dopadł mnie nagle, wezwałam pogotowie, zabrali mnie do szpitala. USG i inne badania nie wskazały przyczyny bólu, dopiero na stole operacyjnym okazało się że to wyrostek. Po tygodniu zwolniono mnie ze szpitala do domu, jednak ciągle od czasu zabiegu mam nudności i gorączkę. W szpitalu lekarze mówili że to przez antybiotyki które mi podali. Leki odstawione, a gorączka i wymioty nie ustały. Kiedyś miałam nieżyt żołądka, jestem zarejestrowana do gastrologa, ale wizyta dopiero w lipcu:( Proszę o pomoc, co mi może dolegać, nadmieniam, że mam też problemy z tarczycą - leczę się na to od około 10 lat.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nieznam się zabardzo na tym. jednak myśle że do lipca to za długo. Jeśli masz warunki to postaraj się o wizyte prywatną. Lub zgłoś się do szpitala z takimi dolegliwościami napewno badania ci zrobią.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1