FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
biedna22
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 5:03 pm Temat postu: problem z żoładkiem |
|
|
Witam, dwa tygodnie temu miałam wycinany wyrostek - przykra sprawa, bo wszystko przebiegało bezobjawowo, ból dopadł mnie nagle, wezwałam pogotowie, zabrali mnie do szpitala. USG i inne badania nie wskazały przyczyny bólu, dopiero na stole operacyjnym okazało się że to wyrostek. Po tygodniu zwolniono mnie ze szpitala do domu, jednak ciągle od czasu zabiegu mam nudności i gorączkę. W szpitalu lekarze mówili że to przez antybiotyki które mi podali. Leki odstawione, a gorączka i wymioty nie ustały. Kiedyś miałam nieżyt żołądka, jestem zarejestrowana do gastrologa, ale wizyta dopiero w lipcu:( Proszę o pomoc, co mi może dolegać, nadmieniam, że mam też problemy z tarczycą - leczę się na to od około 10 lat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:32 pm Temat postu: |
|
|
nieznam się zabardzo na tym. jednak myśle że do lipca to za długo. Jeśli masz warunki to postaraj się o wizyte prywatną. Lub zgłoś się do szpitala z takimi dolegliwościami napewno badania ci zrobią. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|