Wysłany: Pią Lut 03, 2006 11:00 pm Temat postu: Problem zapachem i dziwnymi kropelkami
1.Mam pytanie czy sa jakies kometyki do pielegnacji narzodow? Myje sie codziennie ale przykry zapach caly czas czuc nie wiem co mam robic szukalem w internecie ale nie ma nic na ten temat
2.Podczas zabaw oralnych z mego czlonka wyplywaja dziwne kropelki czy mozna temu jakos zaradzic???
PROSZE O ODPOWIEDZ
Powrót do góry
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Sob Lut 04, 2006 11:11 am Temat postu:
Oczywiscie że istnieje i to bardzo szeroka gama kosmetyków do higieny intymnej poszukaj pod "higiena intymna"
A co do tych kropelek to jest to normalne. Czlonke zbudowany jest z ciała jamistego (dlatego może tak bardzo sie powiększać - wieksza ilość przepływajacej szybciej krwi poprostu zwiększa go) poci sie tak samo jak reszta ciała. jest pokryty tak samo zbudowana skóra jak na reszcie ciala. A dodtkow mała ilość wilgici może powodować kropelkowanie (wydostanie sie małej ilości plemników bez ejakulantu - tego bialego mazistego plynu który z plemnikami daje sperme).
Jeżeli narządy pluciowe nie wydzielaly by potu poprostu by sie przegrzały
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1