Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 10:29 pm Temat postu: |
|
|
ziaja3399
Może to być infekcja grzybicza(podaj jakie leki stosujesz) do tego zastosuj Clotrimazolum (w kremie,bez recepty,2 x dn) _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
darek30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 11:57 pm Temat postu: |
|
|
Najpierw dostalem Palin dopiero potem byly wyniki, Na usg jamy brzusznej mam skierowanie i czekam, badania krwi lekarz nie zalecil. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ziaja3399
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 9:53 am Temat postu: |
|
|
Carboczar antybiotyk to DOXYCYCLINUM.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 10:15 am Temat postu: |
|
|
Doxycyclinum może powodować zmiany odczynowe, jako skutek uboczny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
filipj
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 8:55 pm Temat postu: klopoty z członkiem , proszę o pomoc |
|
|
moj penis wygląda normalnie ale gdy mam zwod widać na zołędziu chrostki i małe dziurki jakby był ponakowany szpilką . nie odczuwam bolu
tylko czasami mnie zolądz. bylem juz u dwuch urologów przepisali mi dwie różne maści ale nie pomogło. proszę o pomoc lub poradę czego mugbym użyć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 10:46 pm Temat postu: |
|
|
Proponuję udać się do dermatologa/wenerologa. n doradzi czego użyć. Tu na forum nie ma jasnowidzów. Trzeba po prostu popróbować, ale leki muszą byc dobrane przez lekarza, a nie stosowane "na własna rękę" bo sobie jeszcze większą krzywdę mozesz zrobić... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marcin2084
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 12:20 am Temat postu: narosla |
|
|
witam mam taki maly problem jakis czas temu na czlonku pojawily mi sie dziwne narosla nie bola tzn bola tylko przy seksie i to doslowne przy jedne z pozycji a ni nie swedza poprostu sa co to moze byc ii czym mam sie zaczac martwic pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zumun
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 2:35 pm Temat postu: Małe "wypustki" na penisie |
|
|
Witam,
mam pewien problem a raczej pytanie na moim penisie pojawiły się małe lekko wypukłe czerwone kropeczki już pewien czas temu (kilka miesięcy około) po zewnętrznej stronie napletka, po kąpieli sa one białe, nie bolą, nie swędzą, ale troszkę się martwię.
Dziękuję za odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maniek2828
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 11:24 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam taki problem od paru dni boli mnie lewe jadro nie non stop ale pare razy dziennie ,a najgorsze ze teraz mam problem rownie ze wspolzyciem poniewaz nie chce mi stanac mimo ze jeszcze pare dni temu uprawialem seks co najmniej 5 razy w tygodniu przez oststnie 2 lata czyli od kiedy sie ochajtalem a teraz cos nie tak jest czy to moze miec wspolnego bol jadra i problem z penisem?z gory dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joana
|
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 11:42 pm Temat postu: Uszkodzenie penisa! |
|
|
Witam!Mam problem, nie dawno niechcący mocno ścisnęłam penisa mojego męża i zadrapałam go, a właściwie żółedź, ma w tym miejscu zaczerwienione, i to nie schodzi, a po stosunku robi sie jeszcze bardziej zaczerwienione i boli. Pomożcie, może macie sposob by to zeszło! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|