FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fusin
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 1:34 pm Temat postu: Przebarwienia na twarzy... |
|
|
Witam.
Otóż od pewnego czasu za uważyłem , że mam bardzo często przebarwienia na twarzy (na policzkach) koloru rozowego/czerwonego . Od czego to może być ? Coprawda siedze często przed komputerem, ale rownie czesto uprawiam sport, tak ze nie sadze zeby to mialo zwiazek z komputerem ani zmęczeniem. Co może być przyczyną takich przebarwień ? I jak się ich pozbyć ?
Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 2:40 pm Temat postu: |
|
|
cześć
te przebarwienia się pojawiają w jakiś konkretnych momentach czy się nagle pokazały i tak są?
ja mam czerwone trzy plamy na poliku, wynikające z tego, że jak byłam mała mama mnie posmarowała linomagiem i wyszła ze mną na mróz i to zamarzło mi na poliku :/ może sobie podrażniłeś lub zacząłeś stosować nowy specyfik do twarzy (krem do golenia itp?).
jeszcze przebarwienia tylko troche mniej czerwone, bardziej brązowe mogą oznaczać problemy z wątrobą...
jak się pozbyć? najpierw trzeba znaleźć przyczynę. jeżeli są to trwałe przebarwienia, to mozna spróbować smarować maścią np. tointex, podobno maseczka z ananasa czy cytryny jest niezła. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fusin
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 11:24 pm Temat postu: |
|
|
No wlasnie czasami te przebarwienia są a czasami nie ;/ Wiec jest to bardzo losowo. ale zauwazylas pewna istotna rzecz , mianowicie gole sie 2 razy w tygodniu i sprawdze, czy to moze byc od tego. Spróbuje tego tointexa moz pomoze A problemow z watroba raczej nie mam bo tak jak napisalem sa barwy rozowej/czerwonej . Big thx, tematu nie zamykaj, napisze czy pomoglo, a moze ktos jeszcze cos wlasnego doda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|