Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
natalmania
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 5:46 pm Temat postu: Przechowywanie żywności. |
|
|
Zawsze chcemy dla naszych dzieci jak najlepiej i chcemy dbać o ich zdrowie i bezpieczeństwo.
Zastanawiam się nad przechowywaniem żywności. Czy chowacie do lodówki warzywa i owoce, a jeżeli tak to czy do foiowych woreczków czy wogóle bez woreczków??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 5:48 pm Temat postu: |
|
|
zależy, jakie warzywa i jakie owoce. niektóre powinny być przechowywane w warunkach chłodniczych, inne w pokojowych. jedne bez dostępu światła, inne wręcz odwrotnie.. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stela
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 1:08 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem to zależy też od tego jaką masz lodówkę. Ja mam lodówkę Samsunga która ma technologię Silver Nano Health System i dzięki temu jak wkładam np. rzodkiewki do lodówki to ponad tydzień są świeże.
Poza tym nie trzymam ich w foliwych woreczkach tylko bezpośrednio w szufladzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 1:24 pm Temat postu: |
|
|
Stela tez mam ta technologie tyle ze w pralce ale nie kazdego stac na Samsunga _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
stela
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 7:12 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Stela tez mam ta technologie tyle ze w pralce ale nie kazdego stac na Samsunga |
Rozumiem Cię, ale pisze o technologii która naprawde działa i produkty są długo świeże. Zresztą ten Samsung to nie tylko nano technologia. Przecież to też lodókwa i to całkiem dobra:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jolka1
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 12:52 pm Temat postu: |
|
|
Ja od dłuższego czasu większość produktów zamykamw próżniowych opakowaniach, dzięki temu są znacznie dłużej świeże. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|