Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przepuklina - operacja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Roxanka_19

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 2:09 pm    Temat postu: Przepuklina - operacja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój chłopak idzie na operacje Sad właśnie na przepukline Sad bardzo się boje o niego. Ile przypuszczalnie będzie leżał w szpitalu? Czy ktoś z was miał taką operacje? jak długo się dochodzi do pełni sił?

Dziękuję za odpowiedzi
Pzdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No mój brat miał operację na przepuklinę, ale we Włoszech - bo tam mieszka. Miał zakładaną siatkę jakąś. Powiem szczerze, że się nie znam na tym.
Wyszedł na drugi dzień. Ale w Polsce się chyba parę dni leży.
Po kilku dniach, może tygodniu powinno być ok.
Nie martw się, będzie dobrze.
Powrót do góry
Nitrox

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic mu nie będzie, to mało skomplikowany zabieg. Moi obaj dziadkowie go mieli i to gdy mieli po 70 lat na karku. Nic im się nie stało, żadnych powikłań. Ta operacja w ogóle nie zagraża życiu, ani nic z tych rzeczy.
Powrót do góry
Roxanka_19

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje bardzo za odpowiedzi Wink bardzo mnie nimi uspokoiliscie Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1