FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monicaeva
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 12:40 am Temat postu: przewlekłe zapalenie ścięgien? |
|
|
Rok temu mój brat upuścił na nogę ciężarek, nie złamał nic, ale bolało w kostce. Lekarz powiedział, że to coś ze ścięgnem i dał mu leki i maści, no i po jakimś czasie przeszło. Jednak przez cały rok ból powracał przy intensywniejszym wysiłku. Pod koniec czerwca tego roku upadł z większej wysokości i ból powrócił, jednakże intensywniejszy. Udało się go trochę złagodzić lekami, ale boli przy chodzeniu. Jeździliśmy po różnych lekarzach, każdy mówi co innego, że to coś z rdzeniem kręgowym, lub z kośćmi. Ostatnia diagnoza to przewlekłe zapalenie ścięgien. Co to może być i jak to leczyć? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
matimati
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 3:09 pm Temat postu: zapalenie ścięgna? |
|
|
No to mnie nastraszyłeś Ostatnio też coś dzieje mi się ze ścięgnem. Po dłuższym bieganiu kostka puchnie mi do wielkości małej piłki i ścięgno mnie strasznie boli. Tyle, że nie przypominam sobie, żebym gdzieś się uderzył czy skręcił nogę. Kolega z pracy i mama dziewczyny każą mi wybrać się prywatnie do Certusa. Podobno mają tam kilku świetnych ortopedów. Ale to w końcu prywatnie więc wolałbym wiedzieć czy naprawdę są dobrzy. Był już ktoś u nich na wizycie? Polecacie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|