Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przewlekły nawracajacy bol meskich narzadow pluciowych

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jacek49
Gość

PostWysłany: Nie Sty 15, 2006 10:04 am    Temat postu: Przewlekły nawracajacy bol meskich narzadow pluciowych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pieczenie w cewce moczowej, czeste oddawanie moczu, bole gruczolu krokowego, trwajace kilka tygodni nawracajace od 8 lat.Antybiotyki nie pomagaja.urolodzy twierdza ze taka moja uroda.Prosze o pomoc i porady mam 49 lat.
Powrót do góry
DAREK
Gość

PostWysłany: Nie Sty 29, 2006 4:47 pm    Temat postu: MAM TO SAMO Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PRAWDOPODOBNIE TO CHLEMYDIA
Powrót do góry
Netka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 29, 2006 4:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam,ale chyba chodziło o chlamydiozę,chorobę wywołaną przez bakterię:Chlamydia trachomatis Very Happy Życzę zdrowia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
DAREK 24
Gość

PostWysłany: Nie Sty 29, 2006 4:59 pm    Temat postu: MAM TO SAMO Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi dokładnie lekarze mówili to samo ale to jest dosyć poważne.
z tego co wiem to się cięzko leczy. byłem juz u 4 takich doktorków i nic. oni powiedzieli mi ze za duzo o tym mysle- ale jak nie myslec jak to boli. miałem jakies leki od tego ale w obecnej sytuacji nie jestem w stanie podać nazwy tego leku bo i tak nie pomogło. lekarz powiedział ze tak zostanie. z obserwacji wynika ze nie można zbyt przechładzać siedzenia bo to pieczenie się nasila- szczególnie w zimie. powodzenia !

---- edit by Paweł:
Prosze nie pisać calych postów wielkimi literami Wink
Powrót do góry
Netka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 29, 2006 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musisz to wyleczyć,ponieważ nieleczona chlamydioza może spowodować nawet bezpłodność.W leczeniu chlamydiozy stosuje się antybiotyk-doxycyklinę.Nie wiem czy go miałeś?Poza tym powinieneś skonsultować się z innym lekarzem!!!nawet prywatnie!Ponadto coraz częściej chlamydię wymienia się jako przyczynę tzw. reaktywnego zapalenia stawów oraz zapalenia spojówek (które u noworodków może prowadzić nawet do utraty wzroku). Co drugi zainfekowany noworodek cierpi na chlamydiowe zapalenie płuc, które jest trudne do wykrycia, gdyż nie towarzyszy mu gorączka.Jeżeli jesteś w związku z kobietą ona również powinna się zbadać!!!Dbajcie o siebie i powodzenia Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1