Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jacek49 Gość
|
Wysłany: Nie Sty 15, 2006 10:04 am Temat postu: Przewlekły nawracajacy bol meskich narzadow pluciowych |
|
|
Pieczenie w cewce moczowej, czeste oddawanie moczu, bole gruczolu krokowego, trwajace kilka tygodni nawracajace od 8 lat.Antybiotyki nie pomagaja.urolodzy twierdza ze taka moja uroda.Prosze o pomoc i porady mam 49 lat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
DAREK Gość
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 4:47 pm Temat postu: MAM TO SAMO |
|
|
PRAWDOPODOBNIE TO CHLEMYDIA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Przepraszam,ale chyba chodziło o chlamydiozę,chorobę wywołaną przez bakterię:Chlamydia trachomatis Życzę zdrowia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
DAREK 24 Gość
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 4:59 pm Temat postu: MAM TO SAMO |
|
|
mi dokładnie lekarze mówili to samo ale to jest dosyć poważne.
z tego co wiem to się cięzko leczy. byłem juz u 4 takich doktorków i nic. oni powiedzieli mi ze za duzo o tym mysle- ale jak nie myslec jak to boli. miałem jakies leki od tego ale w obecnej sytuacji nie jestem w stanie podać nazwy tego leku bo i tak nie pomogło. lekarz powiedział ze tak zostanie. z obserwacji wynika ze nie można zbyt przechładzać siedzenia bo to pieczenie się nasila- szczególnie w zimie. powodzenia !
---- edit by Paweł:
Prosze nie pisać calych postów wielkimi literami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 6:17 pm Temat postu: |
|
|
Musisz to wyleczyć,ponieważ nieleczona chlamydioza może spowodować nawet bezpłodność.W leczeniu chlamydiozy stosuje się antybiotyk-doxycyklinę.Nie wiem czy go miałeś?Poza tym powinieneś skonsultować się z innym lekarzem!!!nawet prywatnie!Ponadto coraz częściej chlamydię wymienia się jako przyczynę tzw. reaktywnego zapalenia stawów oraz zapalenia spojówek (które u noworodków może prowadzić nawet do utraty wzroku). Co drugi zainfekowany noworodek cierpi na chlamydiowe zapalenie płuc, które jest trudne do wykrycia, gdyż nie towarzyszy mu gorączka.Jeżeli jesteś w związku z kobietą ona również powinna się zbadać!!!Dbajcie o siebie i powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|