Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 10:36 pm Temat postu: |
|
|
tak wczesniej nie mialam... ale moze zle sciskalam, bo zawsze sciskalam samego sutka, a teraz scisnelam brodawke, tą ciemna obwodke wokolo sutka kierujac palce ku sutkowi.. wczesniej inaczej zawsze robilam, moze tez by sie pojawilo jakbym normalnie scisnela _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona_ona
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 10:44 pm Temat postu: |
|
|
fasolka ja 2 006 roku sciskalam tez najpierw samego sutka. ale pewnego dnia przez przypadek scisnelam obowdke i polecialo.
teraz niezawsze leci. a jak leci to z prawego sutka. z lewego rzadko juz. _________________ We collect our phobias
Our sicknesses
Feel so good only when we can complain
Riverside - Schizophrenic Prayer |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 10:52 pm Temat postu: |
|
|
bo na obwodkach mam tez takie malutkie gruczołki w ktorych co jakis czas zbiera sie taka biała maź ktora sobie usuwam, czasem wyciskam, bo brzydko wygladaja cycuszki w takie biale krostki a ja sie wstydze przed chlopakiem wystapic z takim czyms : D dlatego to robie... cos mi sie wydaje ze pewnie nie powinnam
ale czy to moze miec jakikolwiek zwiazek z ta mokrą wydzieliną bezposrednio z sutka? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona_ona
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 10:55 pm Temat postu: |
|
|
ja tamtych gruczolow nie ruszam ;]
zbadaj prolaktyne _________________ We collect our phobias
Our sicknesses
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 11:00 pm Temat postu: |
|
|
a jak to sie bada? moge skombinowac na to skierowanie? mam byc na czczo? to sie krew pobiera czy wydzieline z sutka? ile mniej wiecej kosztuje _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Pobiera się krew.... skierowanie zależy od lekarza jaki jest. Hormon nazywa się prolaktyna... jak jest wyciek z sutka to może być podwyższona..... u mnie takie badanie kosztuje 25 zł ale to zależy od laboratorium )
pewnie jak byś chciała zrobić badania to gin zaleci jeszcze inne.... popytaj o to gina
powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 11:22 pm Temat postu: |
|
|
jejku jestem przerazona! : O
a czy ten bol moze miec jakis zwiazek z ta wydzielina? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona_ona
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 10:12 am Temat postu: |
|
|
ie wiem fasolka.
ja teraz poszlam zrobic badania, ktore zlecila mi moja rodzinna lekarka i przy okazji zbadalam sobie prolaktyne, jestem ciekawa na jakim poziomie jest. 25 zl zaplacilam. jutro wyniki mam ;] _________________ We collect our phobias
Our sicknesses
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 6:00 pm Temat postu: |
|
|
no a ja durna dzisiaj na basenie bylam.. a w piatek jest wolne miejsce u lekarza, ale to zrobie sobie usg, pogadam a prolaktyne kiedys sie zrobi _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 12:20 am Temat postu: |
|
|
fasolka ale przecież spóźnienie się kilkanaście godzin z tabletką nie powoduje zaniku działania antykoncepcyjnego. z tego co czytałam to sytuacja taka ma miejsce jeśli przerwa między tabletką wyniesie 36 h- no chyba, że to się zmienia w zależności od tabletek.
żeby się przekonać przeczytaj ulotkę swoich tabletek jeszcze raz- musi tam być zawarta taka informacja.
poza tym- nie panikuj. czasem ciecz się wydziela. trzeba się po prostu skonsultować z lekarzem. i poczekać co on powie
a w ciąży nie jesteś.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|