Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Regbefers
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2018 11:38 am Temat postu: Psycholog online |
|
|
Cześć korzystał ktoś kiedyś z psychologa online ? Bo mnie korci skorzystać z Psycholog online jest to wygodniejsze i mniej stresujące. Co myslicie o takim rozwiązaniu ? mi się wydaje że jest to fajne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pijkoj9
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2019 6:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja słyszałem o terapi przez Skypa ale jest mniej skutecna bo podobno nie ma wystarczającego kontaktu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malakarolina
|
Wysłany: Sro Cze 26, 2019 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Też słyszałam...może to mniej stresujące rozwiązanie niż bezpośredni kontakt z psychologiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Glamour
|
Wysłany: Pon Lip 15, 2019 12:41 pm Temat postu: |
|
|
Nie tylko słyszałam ale nawet korzystałam z takiej terapii online i mogę wam tego typu spotkania u pani dr Joanny Lipin - https://www.znanylekarz.pl/joanna-lena-lipin/psycholog-psychoterapeuta-terapeuta/czestochowa. Taka forma terapii była dla mnie bardzo wygodna, a przy tym udało mi się zachować pełną dyskrecję, a na tym tez mi bardzo zależało. W dodatku pani doktor to niezwykła osoba, która potrafi człowiekowi pomóc, nakierować go na szukanie odpowiedzi, na pracę nad sobą , a wiadomo, że bez tego nic się nie osiągnie. Psycholog to tylko taki przewodnik, który musi wskazać dobrą drogę, ale pacjent sam musi nią pójść, by coś osiągnąć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zielona90
|
Wysłany: Czw Lip 18, 2019 8:57 am Temat postu: |
|
|
Ja uważam, że kontakt przez internet to nie to samo co kontakt z żywą osobą. Osobiście wolałabym wybrać się do gabinetu psychologa. Bardzo miły personel pracuje w poradni psychologicznej Empatio we Wrocławiu: https://psycholog-ms.pl/. Warto się zapoznać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Pon Paź 21, 2019 12:17 pm Temat postu: Re: Psycholog online |
|
|
Regbefers napisał: | Cześć korzystał ktoś kiedyś z psychologa online ? Bo mnie korci skorzystać z Psycholog online jest to wygodniejsze i mniej stresujące. Co myslicie o takim rozwiązaniu ? mi się wydaje że jest to fajne. |
Witam twarzą w twarz chyba lepiej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|