Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nooise
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 4:00 pm Temat postu: Pytania o alkohol, problem. |
|
|
Cześć ! Od razu przejdę do sedna sprawy by nie trwonić cennego czasu
Otóż: Czy jednorazowe spożycie alkoholu może wyrządzić jakieś widoczne uszkodzenia w mózgu? Mam 16 lat, na sylwestrze wypiłem z 3 lampki wina i wodkę zmieszaną z sokiem, z pol szklanki. Wszystko pamiętam, jednak po spożyciu tego wszystkiego na jakieś 3 godziny maksymalne się odstresowałem co swoją droga wpłynęlo na moją nerwice lękową na która cierpie.
Poza tym nie piję alkoholu wcale.
Obawiam się, że teraz moge mieć problemy z myśleniem, uczeniem się etc? To możliwe? Sporo pisze, opowiadania, wiersze i chciałbym nadal mieć te swoje przemyślenia
Prosze o odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Nie powinno Ci się nic stać. Bądź spokojny
Przecież wypiłeś zbyt mało alkoholu by mogłyby się pojawić jakies poważne konsekwencje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nooise
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 4:51 pm Temat postu: |
|
|
Widać mam słaba glowę No i film mi się nie urwał co też jest chyba dobrym sygnałem?
Mam co prawda zawroty głowy, ale moga one wynkac z niewyspania. ( po sylwestrze spalem 4 godziny, nastepnej nocy tylko 5 a dzisiejszej z 6)
Nie piję więcej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Też mam 16 lat i też nie piję! Lubię takich ludzi jak ty. Pozdro! _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 11:32 pm Temat postu: |
|
|
No widzisz, więc chodzi o słaba głowę
Nic Ci nie będzie. Trzeba było odpocząć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Panek
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 6:17 pm Temat postu: |
|
|
a ja mam 18 lat i nie pije...kiedys bylem na ognisku i zmieszalem alkohole dosc powaznie...ladnie mnie wyproznilo(chyba 7 razy) i teraz czuje wstret od alkoholu...wczesniej pilem ale nie tak zeby sie upic...tylko jednego browarka czy 2...i jakos zyje bez picia i dobrze mi z tym...przynajmniej bede mial mniejsze prawdopodobienstwo ze alkohol bedzie moim glownym problemem w przyszlosci...bo ja naprzyklad wolalbym sie zabic niz dopuscic do tego ze moja przyszla rodzina(ktora mam nadzieje ze uda sie zalozyc) miala by ze mna problem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nooise
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Alkohol jest lekarstwem, które w zbyt dużych ilościach zamienia się w truciznę, rujnującą życie.
Moja koleżanka własnie powiedziała mi, że jej ojciec pije. Dręczy ją i rodzenstwo, niszczy jej życie. Nie wiem co mam robić, jak ją pocieszyć, jak pomóc. Jestem tak cholrnie bezsilny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|