Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paaaaauuuu
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 4:10 pm Temat postu: Pytanie o możliwość zajścia w ciążę. |
|
|
Witam.
Mam takie pytanie, a zrazem chyba problem bo nie daje mi spokoju.
Dziś w nocy odbyłam stosunek ze swoim partnerem ( biorę tabletki antykoncepcyjne i chłopak miał prezerwatywę). Nadszedł moment w którym dostał orgazmu i zdjął prezerwatywę następnie za obopólną zgodą wszedł we mnie bez prezerwatywy i jakiś czas robiliśmy to bez zabezpieczenia z jego strony. Do kolejnego wytrysku już nie doszło. Dodam że wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i teraz nadeszła 7 dniowa przerwa w przyjmowaniu tabletek. Jak duże jest prawdopodobieństwo że mogę zajść w ciążę ? Proszę o konkretną odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 1:43 am Temat postu: |
|
|
Żadne jeśli nie pominęłaś żadnej tabletki. Po to bierzesz tabletki, żeby nie używać już innej metody antykoncepcyjnej.
Jeśli zaczniesz przyjmować kolejne opakowanie, jesteś chroniona w trakcie 7-dniowej przerwy. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tarkwiniusz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 12:52 pm Temat postu: |
|
|
Podepne sie pod temat, choc moje pytanie brzmi zupelnie inaczej. Z dziewczyna zabawialismy sie przez jakies 20 minut po stosunku, w ktorym nie nastapil wytrysk. Zaczelismy uprawiac sex oralny i tu jest moje, moze i troche absurdalne, pytanie: wytrysk byl dosc obfity i kilka miejsc na poscieli bylo zaplamionych sperma, po czym ona usiadla na brzegu lozka. Zalozmy, ze usiadla wlasnie na jednym z miejsc zaplamionych i czy jest mozliwosc zaplodnienia? Ta mysl nie daje mi spokoju, choc miewalem gorsze sytuacje, to ta jest na tyle halucynogenna, ze musze sie upewnic. Dodam, ze od momentu wytrysku do momentu usadzenia sie na brzegu lozka, minelo moze z 30 sekund. Dzieki z gory za odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 2:37 pm Temat postu: |
|
|
Zalezy jakie miała dni cyklu. Jeśli płodne to jakaś tam szansa istnieje. ale raczej minimalna... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|