Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jabłonka-free
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 2:16 pm Temat postu: Zmiana tabletek a skutki uboczne-pomóżcie |
|
|
Już 3 raz zmieniam tabletki. Na początku bralam harmonet, potem diane teraz lekarz przepisal mi regulon, ale jeszcze nie zaczełam go brać. Po porzednich mialam straszne problemy z cerą i z wlosami, boj się trzeci raz ryzykować.Bierze któraś z was regulon, jakich skutków ubocznych moge się spodziewać?Pytalam w prawdzie trzech ginekologów i każdy stwerdził że to jedne z najlepszych tabletek,najbardziej bezpiecznych i świetnie wplywających na cere, ale jak widać ich opinie nie zawsze się sprawdzają-dlatego licze na waszą pomoc.
Dziękuje i pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 3:08 pm Temat postu: |
|
|
ja słyszalam ze Harmonet jest bardzo dobry. Jakie skutki wywołał u Ciebie? byc moze trzeba probowac z tabsami az wkoncu ktores podpasuja Mycrogynen 21 czy jakos tak,tez jest dobry _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Na mnie bardzo zle wplywal cilest,a teraz biore yasmin i wszystko jest OK,zadnych skutkow ubocznych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jusiaa86
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 11:16 am Temat postu: Regulon |
|
|
Hej mam nastepujacy problem.... otóż od 17 dni biore tabletki (Regulon) na poczatku o godz. 23 , teraz zeszłam do 22 bo czasami wczesniej chce sie spaciu ... wczoraj ok 16 godz kochalam sie ze swoim chlopakiem, skonczyl we mnie, swoja droga dodam ze dosc szybko przez stres bo nie jest przekonany co do ich dzialania po ponad 2 tyg zazywania. Czy jest obiektywna mozliwość że jeszcze nie działają ? skutki uboczne jakie zaoberwowalam to bol piersi, są większe, zmęczenie i huśtawka nastrojów. Wiem ze podobne pytania pewnie często tu padaja ale bardzo prosze o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam
Justyna
-----edited by emilka----
zmieniłam trochę tytuł tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Zazwyczaj pisze na ulotce od kiedy tabletki w pelni chronia przed ciaza. Jednak czesto mowi sie ze od 2 opakowania jest sie w pelni chronionym, bo w czesniej roznie bywa... kazde tabletki sa inne. Radzilabym przeczytac ulotke, tam powinno pisac:) Jesli na ulotce bedzie pisalo ze od 1 tabletki jest sie zabezpieczonym to mysle ze mozesz byc spokojna. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mgiełka
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 3:24 pm Temat postu: Regulon |
|
|
cześć dziewczyny mam pytanie, czy któraś z was stosuje może Regulon?? Mi lekarz zmienił tabletki z Harmonetu na te właśnie i ciekawi mnie jakich reakcji moge sie spodziewać po tych tabletkach.
----edited by emilka----
a przyłaczyłam do tematu o tym samym tytule;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monika26.81
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 8:11 pm Temat postu: REGULON |
|
|
witam wszystkich czy brała któraś z was te tabletki bo lekarz mi je przepisał i ciekawi mnie czy są skuteczne i dobrze się je toleruje...
----edited by emilka----
a przyłaczyłam do tematu o tym samym tytule;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|