Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Regulon

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jabłonka-free

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 2:16 pm    Temat postu: Zmiana tabletek a skutki uboczne-pomóżcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już 3 raz zmieniam tabletki. Na początku bralam harmonet, potem diane teraz lekarz przepisal mi regulon, ale jeszcze nie zaczełam go brać. Po porzednich mialam straszne problemy z cerą i z wlosami, boj się trzeci raz ryzykować.Bierze któraś z was regulon, jakich skutków ubocznych moge się spodziewać?Pytalam w prawdzie trzech ginekologów i każdy stwerdził że to jedne z najlepszych tabletek,najbardziej bezpiecznych i świetnie wplywających na cere, ale jak widać ich opinie nie zawsze się sprawdzają-dlatego licze na waszą pomoc.
Dziękuje i pozdrawiam:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja słyszalam ze Harmonet jest bardzo dobry. Jakie skutki wywołał u Ciebie? Rolling Eyes byc moze trzeba probowac z tabsami az wkoncu ktores podpasuja Wink Mycrogynen 21 czy jakos tak,tez jest dobry Laughing

Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na mnie bardzo zle wplywal cilest,a teraz biore yasmin i wszystko jest OK,zadnych skutkow ubocznych. Laughing
Powrót do góry
Jusiaa86

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 11:16 am    Temat postu: Regulon Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Smile mam nastepujacy problem.... otóż od 17 dni biore tabletki (Regulon) na poczatku o godz. 23 , teraz zeszłam do 22 bo czasami wczesniej chce sie spaciu Smile ... wczoraj ok 16 godz kochalam sie ze swoim chlopakiem, skonczyl we mnie, swoja droga dodam ze dosc szybko przez stres bo nie jest przekonany co do ich dzialania po ponad 2 tyg zazywania. Czy jest obiektywna mozliwość że jeszcze nie działają ? skutki uboczne jakie zaoberwowalam to bol piersi, są większe, zmęczenie i huśtawka nastrojów. Wiem ze podobne pytania pewnie często tu padaja ale bardzo prosze o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam

Justyna Wink

-----edited by emilka----
zmieniłam trochę tytuł tematu
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zazwyczaj pisze na ulotce od kiedy tabletki w pelni chronia przed ciaza. Jednak czesto mowi sie ze od 2 opakowania jest sie w pelni chronionym, bo w czesniej roznie bywa... kazde tabletki sa inne. Radzilabym przeczytac ulotke, tam powinno pisac:) Jesli na ulotce bedzie pisalo ze od 1 tabletki jest sie zabezpieczonym to mysle ze mozesz byc spokojna.

PostWysłany: Pon Cze 02, 2008 3:24 pm    Temat postu: Regulon Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć dziewczyny mam pytanie, czy któraś z was stosuje może Regulon?? Mi lekarz zmienił tabletki z Harmonetu na te właśnie i ciekawi mnie jakich reakcji moge sie spodziewać po tych tabletkach.

----edited by emilka----
a przyłaczyłam do tematu o tym samym tytule;)
Powrót do góry
monika26.81

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 8:11 pm    Temat postu: REGULON Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich czy brała któraś z was te tabletki bo lekarz mi je przepisał i ciekawi mnie czy są skuteczne i dobrze się je toleruje...

----edited by emilka----
a przyłaczyłam do tematu o tym samym tytule;)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1