Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Rozmiar prezerwatywy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sie 04, 2011 12:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wielokrotnie temat był poruszany. wystarczy tylko poszukać swojego rozmiaru Wink

Kup durex classic albo extra safe i będzie dobrze...
pablo665

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 09, 2011 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie. Ostatnio kupiłem durex classic, wylądowałem z laską w łóżku i się okazało, że gumki są za małe... Z jednej strony to dobrze dla mnie ale się nieźle wkurzyłem :/ Ogólnie, za małe, za ciasne. Pytanie: Jakie są większe gumki od classic? Szukałem jakiejś rozmiarówki ale nie mogę znaleźć.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sie 09, 2011 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze lepiej napisz jakie masz wymiary?
moze xxl beda dobre a moze za duze? to zalezy od rozmiarow.

Powrót do góry
pablo665

PostWysłany: Sro Sie 10, 2011 10:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jestem pewny, pamiętam tylko, że na długość mam między 18 a 19cm, chociaż to było przeszło rok temu, mogło coś się zmienić, a obwodu nigdy nie mierzyłem. Z tego co czytałem to elite są większe, te wypróbuje Smile A classici sięgały mi tak do mniej więcej 2/3 długości członka i były za ciasne (nigdy nie mierzyłem obwodu), podczas stosunku zjechały mi (nie byłem w stanie ich założyć do końca i jak zrobiłem tzw. "pełny wsad" to zostało w środku). Nie wiem, może źle je zakładałem ale serio i ja i laska staraliśmy się i po prostu nie szło.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Sie 10, 2011 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze zle zakładałes a moze faktycznie za małe.
ja bym proponowała XL czy XXL (jakos tak) .

Powrót do góry
Zwirek168

PostWysłany: Pon Sie 22, 2011 12:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie odnośnie Prezerwatyw

oto moje rozmiary:
Długość Penisa 14-15 cm
Obwód 7-8 cm

Jaka będzie najlepsza Prezerwatywa ??
Dzięki Wielkie za pomoc Very Happy
Powrót do góry
Nowyyy

PostWysłany: Pon Sie 22, 2011 11:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem nie wiem jaką prezerwatywę dobrać Wink
Obwód: 108mm główka - 112mm podstawa trzonu
Długość: 120mm

Chyba durex extra safe średnica 54 będą optymalne?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sie 22, 2011 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zwirek - klasyczne beda ok.

nowyy u Ciebie rowniez klasyczne, mozesz extra safe sprobowac jednak obstawiałabym te pierwsze Wink

Powrót do góry
totitu

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mój penis ma 17 cm w zwodzie i 14-15cm objętości. Mógłby mi ktoś doradzić, jaką prezerwatywę kupić? I tak trochę poza tematem, mój penis jest poniżej normy, powyżej, a może ideolo Very Happy?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyproboj classic, jak beda za małe to kup XXL. metoda prob i bledow napewno znajdziesz odpowiednia Mr. Green

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 30 z 35