Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Rozmiar prezerwatywy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 33, 34, 35  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
figa19

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 1:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zamawiałam w necie, bo to miałobyć tylko takie tymczasowe rozwiązanie a w sklepach ciężko dostać XXL, więc udało mi się tylko przetesować 1 rodzaj:-) Contex XXL - są szersze i dłuższe. Jak dla nas prawie idealne. W końcu prezewatywa, którą zakładamy z mniejszym problemem i nie zwijają się same z siebie.

Dodatkow powiem, że Contex Classic są szersze od Durex Classic, Durex Elite i Durex Safety. I chyba są też cieńsze od Durex'u. Ogólnie doznania w tych contexach stanowczo lepsze od Durex'ów.

Nie sprawdzaliśmy Durex'a XL, więc nie wiem jaka jest różnica pomiędzy nimi i Contexami XXL.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
OcToBeRR

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PROSZE PORADZCIE TERAZ MI!!!!
Mam :
Dlugosc: 13 cm
Obwod 11.5 cm

To bedzie pierwszy raz- i jak mozecie to napiszcie dokladnie co mam powiedizec babce w sklepie::PPP
Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 1:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry, poproszę prezerwatywy Smile markę możesz sobie wybrać ja polecam durex extra safe...
Powrót do góry
OcToBeRR

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

noale dokladnie jakie?

(sprzedadza mijakmam 15 lat??;/)
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to idz do drogerii samoobslugowej i sam sobie wybierzesz i poczytasz co i jak i z nikim nie bedziesz musial rozmawiac... jak ci glupio Smile
Powrót do góry
OcToBeRR

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myslalem zeby kupic to w jakies w aptece w innej miejscowosci niz moja- tam mnie nikt nie bedzie znaL:P
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wazne czy w aptece czy w kiosku lub supermarkecie kup gdzie chcesz ale sie tak nie stresuj... Sorki jesli Ci uraze ale jesli zdecydowales ze ejstes juz dojrzaly na zycie seksualne to tym bardziej powinienes sie tak zachowywac nie jedz 100km zeby kupic prezerwatywe wchodzisz kupujesz dziekujesz i tyle:) i wszystko z glowa zebys za wczesnie tata nie zostal:))))) powodzenia
Powrót do góry
OcToBeRR

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

thx- i nie kracz:PP
Powrót do góry
What_the_fuck

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja długość penisa to 16 cm.. a obwód 13-14 .. jakie prezerwatywy będa najlepsze dla mnie ? czekam na odpowiedz..
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Normalne...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 6 z 35