Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
litlle_black
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 4:07 pm Temat postu: Różowe wypustki przy wejściu do pochwy |
|
|
Witam. Proszę o odpowiedz kobietki które byc może juz to przechodziły. Otóż zauważyłam że przy moich wargach sromowych mniejszych zaraz przy wejsciu do pochwy pojwiły się malutkie rózowe wypustki.. czasami swędzą.. Upławów nie mam.. ewentualnie niekiedy sa białe i obfite..ale w każdej fazie cyklu są inne. Czyli mozna uznac że jest to normalne.. Za to niewiem skąd te krostki.. Mam stałego partnera od 3 lat..przestrzegam higieny.. Drogie kobietki czy któras z Was spotkała sie z czymś podobnym? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 8:15 pm Temat postu: |
|
|
litlle_black, ja kiedyś miałam drobną krostkę tam, ale sama mi zeszła .. uważam jednak, że powinnaś udać się do ginekologa - w końcu od tego jest, zajmuje się takimi sprawami podane objawy mogą mieć podłoże alergiczne, nie nie można też wykluczyć zapalenia .. czasami alergia wiąże się ze zmianą np. środków higienicznych, piorących czy bielizny (np. barwiony materiał) .. a długo to trwa ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
litlle_black
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 11:02 pm Temat postu: |
|
|
Własnie zapisałam się do gina,ale dopiero za tydzień był wolny termin.. Kiedyś pamiętam ze 2 miesiące temu była jedna mała plamka.. nie dawała znać o sobie.. nie swędziała żadnej wydzieliny również nie było.. Lekarz wtedy mnie badał ogólnie i nic nie powiedział.. pewnie nie zauwazył.. Co do alergii to być może że jestem uczulona na swój płyn do płukania.. Niestety prałam swoją bieliznę i ciągle się zapominam i dodaje płynu do płukania.. Może to od tego.. No niewiem lekarz mam nadzieję że pomoże |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 7:28 pm Temat postu: |
|
|
litlle_black, skoro jesteś na niego uczulona to wyrzuć płyn i kup nowy, inny i koniecznie powiedz o tym swojemu ginekologowi podczas wizyty . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 10:05 pm Temat postu: |
|
|
a może to od depilacji? ale oczywiście lepiej sprawdzić, bo czasami hpv tak się zaczyna. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
litlle_black
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 6:21 pm Temat postu: |
|
|
Byłam niedawno u ginekologa badał mnie i powiedział że jest wszystko w porzadku. Jakby to było hpv to już by cos zauwazył. Depiluje sie ale nie aż tak głęboko aby sie poranić. Nie używam juz płtnu do płukania.. Niby wczoraj było lepiej bo jedna krostka znikła a dzisiaj patrzę znowu jest następna.. Chyba zwariuję do środy :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 7:11 pm Temat postu: |
|
|
litlle_black, jednak ginekolog musi to obejrzeć po za tym one tak nie znikną od razu na drugi dzień . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
litlle_black
|
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Kurczę okres mi się przyspieszył a do lekarza mam w środę..:/ Jak myślisz czy mogę udać się z miesiączką do niego? Nie chcę dłużej czekać... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 11:51 pm Temat postu: |
|
|
no co Ty...w trakcie okresu nie chodzi sie do lekarza! to krepujace zarowno dla Ciebie jak i dla niego. chciałabys "szperac" we krwi?
Dodano po 51 sekundach:
pozostaje Ci przełozyc wizyte na inny termin _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 12:02 am Temat postu: |
|
|
to zależy, jak obfite masz krwawienia. jeśli w środę będzie lekkie plamienie, to wg mnie spokojnie możesz isć _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|