Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
am.100
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 7:10 pm Temat postu: sperma |
|
|
mam pytanko bo nie wiem co sie dzieje ze sperma ktora w czasie stosunku zostaje w srodku kobiety??? po pewnym czasie czuje jak ze mnie wyplywa ale czy cala czy tylko cześć? a tak dziwnie sie czuje jakbym miala mokre dni i nie wiem czy to jest normalne, czy sperma nie powoduje podrazniej pochwy??? z gory dzieki za wszystkie ciekawostki na temat psermy
---edit by emilka---
proszę używać max 3 znaków przestankowych obok siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 7:33 pm Temat postu: |
|
|
hmm zalezy w jakie dni sie kochasz do konca jesli w płodne to raj dla spermy i co zostanie w Tobie to "pedzi" ok.12h do komorki,jak na nia natrafi to bedzie malutka fasoleczka.Jak nie masz płodnych to nie wiem po jakim czasie plemniki w organizmie kobiety gina bo w sluzie zyja do 72h i dłuzej a bez?hmm sama jestem ciekawa. A co do wyciekania to normalne ze masz uczucie ze z Ciebie leci czasem wiecej,czasem mniej heh po jakims czasie wkoncu przestanie nie? pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 11:00 pm Temat postu: |
|
|
według nieoficjalnych badań plemniki moga żyć nawet do 9 dni jeżeli mają dobrą pożywke, jeżli kobieta nie ma dni płodnch to żyją kilka max kilkanaście godzin bo im sie "żarcie kończy" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 10:52 pm Temat postu: |
|
|
a jezeli chodzi o pochwe to sperma dla niej jest bardzo dobra "odzywka", nawet powoduje wydzielanie sie hormonu sczescia dlatego po sexie bez gumki i z wytryskiem wewnatrz jestesmy takie szczesliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 11:01 pm Temat postu: |
|
|
pituszka napisał: | a jezeli chodzi o pochwe to sperma dla niej jest bardzo dobra "odzywka", nawet powoduje wydzielanie sie hormonu sczescia dlatego po sexie bez gumki i z wytryskiem wewnatrz jestesmy takie szczesliwe |
hehehe faktycznie- popieram cos w tym musi byc ;] wyraznie daje sie odczuc sex do konca i ten przerywany _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 11:48 pm Temat postu: ...... |
|
|
wind_of_hope napisał: | pituszka napisał: | a jezeli chodzi o pochwe to sperma dla niej jest bardzo dobra "odzywka", nawet powoduje wydzielanie sie hormonu sczescia dlatego po sexie bez gumki i z wytryskiem wewnatrz jestesmy takie szczesliwe |
hehehe faktycznie- popieram cos w tym musi byc ;] wyraznie daje sie odczuc sex do konca i ten przerywany |
Fakt.
I te delikatne impulsy z wnętrza........ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aska88
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 8:32 pm Temat postu: Rzadka sperma!!!! |
|
|
Mam pytanie. Czy jest jakas róznica miedzy rzadką i przezroczysta, a gestą i biała spermą. Mój mąż ma właśnie taką rzadką jak woda i spore ilosci. Martwi sie ze moze byc bezplodny, a moze to jakas choroba?? Prosze o szybka odpowiedz. Z gory dziekuje za poswiecony czas. Pozdrawiam
prosze pisac text normalna czcionka.---edited by Wind_Of_Hope---
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Może to być skutkiem niepłodności. Najlepiej zrobić badania. W tym celu należy udać się do lekarza i u niego oddać próbkę nasienia na drodze masturbacji, mężczyzna nie powinien współżyć przez 4 dni przed badaniem. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aska88
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Jestes tego pewna nowicjuszka? Ojej teraz to sie bede martwic . W sumie to nawet takiej spermy nigdy nie widzialam. Moi ex mieli bialą i gęstą wiec sie zdziwilam jak taka zobaczylam. Dziekuje za odpowiedz
Nie używamy pogrubienia! Zibi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 2:01 am Temat postu: |
|
|
Tak. Prawidłowy ejakulat jest przede wszystkim gesty, najczęściej biały.Ale różne sytuacje się zdarzają, więc zamiast się martwić na zapas, lepiej od razu zrobić testy. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|