Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ks
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 8:55 pm Temat postu: Seks |
|
|
ktos utrzymuje ze wiele kobiet nie ma frajdy zze sexu.. I ze czytala w jakichs pismach ze wiele kobiet wspolzyje z partnerem od lat a nie mialy z nim orgazmu:/ i ona utrzymuje ze kobiety współyja żeby dać facetowi przyjemność. Czekam na wypowiedzi kobiet pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:00 pm Temat postu: |
|
|
To jest skomplikowana sprawa. rzeczywiscie kobiecie przewaznie nie jest bardzo latwo osiagnac orgazm. ale nie powiedziala bym ze robia to tylko dla przyjemnosci faceta. na poczatku robia to z nadzieja ze ich ksiaze z bajki wreszcie ruszy glowa a nie tylko tylkiem a potem robia to dla swietego spokoju. paskudne ale prawdziwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dziewczyna Gość
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:23 pm Temat postu: |
|
|
No, niestety taka jest prawda Co tu dużo mówić.. Czego my dla Was, naszych ukochanych mężczyzn nie robimy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:27 pm Temat postu: |
|
|
A żadna z was nie wspomni że jesteście wstanie przeżywać różne rodzaje orgazmów, zależnie od pobudzanego miejsca :>
A największy problem jest z pochowowym, a łechtaczkowy większości facetów dość dobrze wychodzi :> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:30 pm Temat postu: |
|
|
To byla reklama Mysle ze warto zaznaczyc ze wiekszosc kobiet nie osiaga orgazmu bo tak naprawde nie wie co lubi i co im sprawia najwieksza przyjemnosc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:52 pm Temat postu: |
|
|
moja dziewczyna mowi ze praktycznie za kazdym razem ma inny orgazm njabardziej podobaja sie jej pieszcoty.. stosunek nie sprawia jej prawie zadnej frajdy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 10:04 pm Temat postu: |
|
|
To podobno bardzo czeste. Ale dodam ze z mojego punktu widzenia stosunek to jest ogromna frajda bez wzgledu na to czy w jego wyniku mam orgazm czy nie. bo orgazm nie jest dla mnie najwazniejszy. bardziej liczy sie czulosc bliskosc ite wszystkie cudowne emocje ktore przezywam. co sadzicie kobietki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 12:33 am Temat postu: to kwestia wieku |
|
|
Uważam , że każda kobieta jest w stanie osiągnąć orgazm i to wielokrotnie podczas jednego stosunku.
Problem tkwi jedynie w psychice, gdyż to co w tej chwili jest dobre może stać się za moment złe.
Inną rzeczą jest, że kobiety dojrzałe osiągają go dużo wcześniej niż młode. Po prostu wiedzą czego chcą, a ich odczucia są silniejsze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 8:03 am Temat postu: |
|
|
cos w tym jest bo mnie to przestalo sprawiac trudnosc kiedy juz troszke dojrzalam przestalam wtedy intensywnie myslec o tym kiedy wreszcie ten orgazm bede miala i jak wygladam w lozku. poddalam sie przyjemnosci i bliskosci. i jeszcze cos- staly zwiazek. mielismy cale lata na to zeby bez pospiechu nauczyc sie swoich cial. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|