Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 1:13 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli to infekcja to powinno się ją wyleczyć, ale wiesz, w ciąży narządy płciowe są lepiej ukrwione i też może to mieć wpływ... a lekarzowi trzeba zawsze wszystko mówić, jeśli coś niepokoi! _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 3:49 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie widze powodu do wstydliwosci przed ginekologiem. Nie jestes pierwsza i napewno nie ostatnia ktora kocha sie w ciazy ... i lekarze maja zapewne duzo wiecej takich pacjetek.
Sadze ze najwarzniejsze jest czy wszystko w pozadku, wiec to powinno byc priorytetem a nie postepowanie wedlug zasad o ktorych sie duzo mowi to "nie przystoi" a malo kto je robi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Daria_14_14
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 1:30 am Temat postu: ciaza a sex |
|
|
jestem w ciazy z moim chlopakiem i on bardzo chce sie ze mna kochac... czy jest mozliwy sex w 6 miesiacu ciazy??
-----edited by emilka-----
przeniosłam do innego działu i odpowiedniego tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli wszystko z ciążą jest w porządku to tak.
Odpowiedź na to pytanie znajduje się kilka postów wyżej. Wystarczy poszukać i poczytać. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szweedka
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 7:41 pm Temat postu: |
|
|
ja jestem w 4 miesiącu i musze się przyznać, że bałam się czy seks nie zaszkodzi dziecku, ale dostałam bardzo ciekawy poradnik od mojego lekarza. Dzieki niemu dowiedziałam się wielu ciakawych rzeczy i dzieki temu co przeczytałam wiele moich wątpliwości się rozwiało wiem teraz,że seks mi nie zaszkodzi, a dzieki niemu czuje się nadal atrakcyjna i wiem, że mogę się nadal podobać, choć na początku jak się dowiedziałam bałam się, że moje kształty mogą być odpychające... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
peiklo.83
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 9:49 pm Temat postu: |
|
|
czyli że ja+sex w ciąży=możliwe?=ulga ufffffffffffff… |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 10:40 pm Temat postu: |
|
|
a dlaczego nie mozliwe? jak ciaza przebiega prawidlowo to co za problem? ;') _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
peiklo.83
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 5:00 pm Temat postu: |
|
|
mam taki problem ze swoim mężem. jestem w trzecim miesiącu ciąży , a mój mąż nie chce uprawiać ze mną seksu, twierdzi ,że jak jestem w takim stanie to się o mnie boi. kompletnie nie wiem jak mam go do tego przekonać? średnio mnie przekonuje perspektywa 9 miesięcznego celibatu ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gargulinka
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz co…ja też miałam ze swoim facetem podobny problem ale dopiero pod koniec ciąży..jak brzuch już był naprawdę gigantyczny i zaczą nieco „przeszkadzać” wtedy marudzil troche – ze może jednak nie powinniśmy do czasu kiedy urodze, żeby dzidziusiowi się nic nie stało. Ja jednak dużo czytałam na ten temat i wiedziałam że taka wstrzemięźliwość jest zupełnie nie potrzebna i lekko staroświecka tym bardziej że ciąża przebiegała naprawde idealnie. Moje zapewnienia na nic sie nie zdawały, bo on ciągle miał jakies przestarzale informacje (glownie od swojej mamusi ;] ) , wiec i ja zaczelam szukac, najpierw podsunelam mu jakies kobiece pismo, w ktorym bylo troche o seksie w ciazy ale powiedzial , ze to pisza ludzie ktorzy nie maja o tym pojecia, potem podsunelam artykul poloznej ,
bo stwierdzilam ,ze opinia specjalisty moze go bardziej przekonac, ostateczne watpliwosci rozwial sam - dopiero podczas wizyty u lekarza, kiedy mialam badania. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
daffi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 6:41 pm Temat postu: |
|
|
U nas to raczej oboje się baliśmy chociaż doskonale wiedzieliśmy ,że nic złego nie zrobimy dziecku,jednak trochę wstrzemięzliwości i było ok .Przecież ciąża to ni choroba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|