Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli miałaś dni płodne ( a tak do końca nigdy nie wiadomo jak to jest w danym cyklu) to jakiś tam procent szansy może i jest ale nikły. Proponuję zrobić test w odpowiednim czasie i tyle _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
elka21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 8:01 am Temat postu: |
|
|
witam. Uprawiałam z chłopakiem seks analny w czasie dni płodnych. Minęły dwa tygodnie i spóźnia mi się okres. do tego od dwóch dni czuje lekkie mdłosci. Piersi mnie nie bolą, ani nie są nabrzmiałe. Do tego nie mogę spać...budzę się o 4 rano...czy te objawy są wynikiem stresu, czy jednak bardziej prawdopodobne jest to ze jestem w ciąży?
Dodano po 4 minutach:
No i dodam jeszcze że 4 dni po współżyciu swędziała mnie pochwa i miałam dziwny grudkowaty śluz. Co prawdopodobnie było przyczyną grzybicy. Teraz śluz jest biały i jest go mało. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 8:15 am Temat postu: |
|
|
Przez sex analny nie zachodzi sie w ciąże . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 11:16 am Temat postu: |
|
|
przez anal nie zachodzi sie w ciaze ale pod warunkiem ze z odbytu nic nie dostanie sie do pochwy.
w innym wypadku nie byłabym taka pewna..
okres spoznia Ci sie zapewne z powodu przebytej grzybicy.
a propo tego:
to uprawiałas sex majac grzybice?
radze wysłac partnera na badanie bo mogłas go zarazic.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nat.t
|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 5:34 pm Temat postu: |
|
|
Hej. Ostatnio uprawialam z moim chłopakiem sex analny a wieczorem zauważyłam, że z mojego odbytu wydobywa się krew... Co to znaczy? Czy coś mi dolega? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 5:39 pm Temat postu: |
|
|
najzwyczajniej podrażniona została błona odbytu. To troszke "brutalny " sex . Aby nie spowodowac zbyt dużych obrażeń potrzebna jest delikatność _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 12:25 am Temat postu: |
|
|
dobrze ze zwieraczy Ci nie "poluzował" bo bys miała problem... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agnieszka208
|
Wysłany: Czw Kwi 25, 2013 10:09 pm Temat postu: ;/ |
|
|
chcialabym powiedziec ze tak jak w seksie pochwowym tak i analnym trzeba sie pilnowac, miałam seks analny i nie prawda jest ze nic nei wycieka bo to zalezy od głebokosci moj maz nie wchodził głeboko wiec mi wyciekła sperma sorki ze tak prosto z mostu wale no wiec pociekło to i owo poszłam sie umyc teraz boje sie ze przeniosłam podczas mycia do pochwy okres mi sie spoznia 5dni a jak wiadomo wagina i odbyt blisko siebie są wiec;/ uwazajcie
Dodano po 2 minutach:
jej co za pech bylby gdybym była w ciazy;/ ja rozumiem ze guma pękła czy poniosło i był wytrys ale zeby taki traf;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pią Kwi 26, 2013 7:07 am Temat postu: |
|
|
To jest podobnie jak z wytryskiem na zewnątrz.bardzo małe szanse,ze sperma znajdująca się poza pochwa w jakiś sposób się do niej dostanie. Musiałaby być wprowadzona członkiem lub palcem szybko w obręb wnętrza pochwy. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Danna83
|
Wysłany: Pią Kwi 26, 2013 6:39 pm Temat postu: Pomocy |
|
|
Wiem ze to bedzie glupie pytanie ale jestem zalamana psychicznie i byc moze dlatego jestem w stanie we wszystko uwiezyc,,,,Dzien przed owulacja kochalam sie z chlopakiem analnie on byl zabezpieczony prezerwatywa ktora byc moze ale nie jestem pewna byla przeterminowana nie bylo wytrysku w pupie ale ocieral sie chwile o moja pochwe czy moglam zajsc w ciaze?? prosze o szybka odpowiedz bo nie wiadomo co jeszcze sobie wkrece kurcze a moze to jest realne zeby zajsc w ciaze bo jednak byl to dzien przed owulacja prosze odpiszcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|