Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Sex bez Prezerwatywy!!! Prosze o odpowiedzi !!!

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
korzonekkk_18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak to zdarzaja sie ???
moim zdaniem jak kobieta dostaje okres to nie może być w ciąży ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie, zdarzają się plamienia w czasie ciąży, ale to nie jest okres właściwy. i nie koniecznie 3 dniowy. jak sama nazwa mówi, plamienie to mniej obfite krwawienia.
Kangoo

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy Very Happy Very Happy

mam takie pytanko
mówią stosuj gumę zażywaj tabletki przed sexem
ale kochanie bez gumy jest bardzo przyjemne:)
z gumą to jakby dziewczyna lizała lizaka z papierkiem
jak para ma zaufanie to wie kiedy wyjąć i jak to robić Smile
mówią o chorobach ale sex to przyjemność i ja od pewnego czasu nie stosuje gum i wszytko ok jest i jeszcze bardziej przyjemnie =]

pisz normalną czcionką. emilka
Powrót do góry
introligator

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale jak para wyjmuje to jest moim zdaniem jeszcze gorzej niż z gumą. Nie dosyć że sobie tym możesz zryć psychę (w innym temacie o tym było), to generalnie takie wyciąganie tuż przed najlepszym momentem jest wręcz torturą. Więc jeśli jesteś kobietą i każesz swojemu facetowi bzykać bez gumy bo "tak Ci przyjemniej", ale on musi wyjąć przed finałem, to to jest z lekka samolubne moim zdaniem.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Introligator masz święta racje, mój chłopak zawsze woli do końca i z gumą niż bez niej i wyciągać. A zaufanie masz? Chyba nie wiesz co mówisz moja kuzynka tez miała a teraz ma roczną córeczke tak samo przyjaciółka też ma zaufanie i ostatnio jej chłopak popóścił. W takich sprawach nie można mieć zaufania bo facet może mieć niekontrolowany wytrysk.
rysiu4444

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ludzie mam 14 lat i juz kochałem sie ze swoją dziewczyna. Mam problem bo bez zabezpieczenia ale nie bylo wytrysku. Robiliśmy to przed okresem dokładnie 27 a okres mial byc 31. Minęły juz 4 dni a okresu nie widać. Prosze o odp.
Powrót do góry
babette

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie, okres przyjdzie na pewno, ale polecam nie stresowac się Twojej dziewczynie, bo to również wpływa na opóźnienie się miesiączki Smile

P.S Szybko się za to wziąłeś
Powrót do góry
rysiu4444

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2009 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uff... wszystko dobrze dziewczyna dostala okres. dziekuje za wsparcie nigdy tego nie powturze. dzieciaki zabezpieczajcie sie!!!
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2009 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poki co tylko ty tu jestes dzieciakiem.
moze zamknie ktos watek? bo takich juz tu na peczki.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2