Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gabiqq
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 7:42 pm Temat postu: Sine Wargi Sromowe i Okolica Odbytu |
|
|
Witam,
Kika dni temu zauważyłam, że okolica intymna - czyt. cała częś widoczna gołym okiem jest sina. Wargi sromowe mniejsze są na końcach granatowe wręcz, okolica też sino-brązowa i do tego dziś zauważyłam identyczny objaw na okolicy odbytu.
Przyjmuję tabletki antykoncepcyjne od kilku lat jednak nigdy nie zauważyłam nic podobnego, choć przyznam, że często się tam nie oglądam
Czytałam, że sina okolica intymna może oznaczać wczesną ciążę no ale.. chyba nie siny odbyt... zdarzyło mi się zapomnieć tabletki jakiś czas temu. Jednak po 35 dniach od potencjalnie zagrożonego stosunku test "sikany" wyszedł negatywnie. Jutro jestem umówiona ba test z krwi beta hcg i do lekarza dopiero pod koniec tygodnia.
Miał ktoś podobne objawy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Zasinienie faktycznie moze swiadczyc o ciazy, jednak ze skoro test po takim czasie wyszedl pozytywny to sadze ze ciaze mozna wykluczyc.
WIzyta u lekarza bedzie dobrym pomyslem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gabiqq
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 6:20 pm Temat postu: |
|
|
Wynik bety po 36 dniach od potencjalnie "groźnego" stosunku: <0.1 przy normie <5,3 czy rozumiem ciąża wykluczona definitywnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Tak definitywnie wykluczona. PO takim czasie byla by juz bardzo wysoka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gabiqq
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 6:41 pm Temat postu: |
|
|
Niestety pracę mam jaką mam i lekarza musiałam przełożyć o kilka dni.
Nie mam pomysłu skąd ta sinizna w takim razie. Mam tylko nadzieję, że to nic poważnego. Może jakieś zaburzenia hormonalne od tabletek.
Dziękuję za pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|