Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Sie 29, 2010 7:39 pm Temat postu: Siniak po ciezkim wypadku sam. Pogarsza sie i czerwienieje
Witam
Tydzien temu mialem powazny wypadek samochodem
Samochod zostal zmiazdzony z calej lewej strony
Nieodnioslem prawie zadnych obrazen z wyjatkiem:
Dzwi podczas uderzenia wgniotly sie do wewnatrz uderzajac mnie w dwoch miejscach w lewa noge
Kilka dni temu wypisano mnie ze szpitala ale po dwoch dniach pobytu w domu zaczela sie pogarszac miejsce uderzenia
Pierwsze miejsce chyba zaczelo sie goic ale drugie wyglada chyba coraz gorzej zamieszczam zdjecia
Czy ten siniak sam zejdzie czy tez powinienem wrocic do szpitala bo to moze cos powaznego
Noga jeszcze troche mnie boli w okolicach uderzenia a takze moge chodzic
Ponizej zdjecia uderzen:
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 2:24 pm Temat postu:
smarujesz to czymś? myślę, że noga się goi. często takie siniaki/krwiaki pojawiają się dopiero po kilku dniach.
ja miałam prawie identyczny na pośladku po upadku ze schodów. po kilku dniach smarowania altacetem w żelu zmiana się cofnęła.
jeśli jednak to Cię bardzo niepokoi to idź do lekarza ogólnego- niech oceni czy to "tylko" zwykły krwiak czy nie.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Chirurgia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1