Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jan1102
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 07, 2006 9:35 am Temat postu: siwieje |
|
|
Czesc moj ojciec kiedy miał juz 20 lkat mieł dyuzo siwych włosów z czasem wiecej teraz ma kolo 50 i cąły jest biały ja i moj brat tez mamy troche pokazujących sie siwych włosów i bardzo mnie to przeraza da sie cos zrobic zeby sie ich pozbyc albo jakos usunąc??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 8:37 pm Temat postu: Re: siwieje |
|
|
Janie : ) a tak z ciekawości spytam: ile masz lat? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 11:25 pm Temat postu: |
|
|
łysienie i siwenie jest uwarunkowane genetycznie. Oczywiście są dostępne na rynku różne preparaty opóźniające ten proces, ale nigdy nie wiadomo jak na nie zareaguje organizm |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 9:01 am Temat postu: |
|
|
ale może Jan tylko siwieje, chyba że oznaki łysienia również się pojawiają? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 8:29 pm Temat postu: |
|
|
nie no tylko mam troche siwych włosów na głowie obcinam sie na 3mm zeby ich nie było widac:D to troche zawst7ydzające miec w takim wieku juz siwe włosy no ale coiż mam nadzieje ze nie ebdzie sie ich wiecej pojawiało a co jest jakis srodek na opoznienie tego prtocesu lub zwalczenie go kompletnie??? prosze o odp:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamil37
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 9:55 am Temat postu: siwe wlosy |
|
|
ja stosuje plyn na siwe wlosy,bo nie moglem pogodzic sie z siwizna wiec kupilem na allegro, nazywa sie lozione k , kosztuje nie cale 20 a juz po dwoch tygodniach mam wlosy jak za dawnach lat:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
romantyk1980
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 5:26 pm Temat postu: Re: siwieje |
|
|
jan1102 napisał: | Czesc moj ojciec kiedy miał juz 20 lkat mieł dyuzo siwych włosów z czasem wiecej teraz ma kolo 50 i cąły jest biały ja i moj brat tez mamy troche pokazujących sie siwych włosów i bardzo mnie to przeraza da sie cos zrobic zeby sie ich pozbyc albo jakos usunąc??? |
A ja mam prawie 28 lat i też mam kilka siwych włosów z przodu.Mocno je widać.I ja się z tych siwych włosów cieszę.Przynajmniej wiadomo,że nie mam nastu lat.Chcę wyglądać na starszego.A mam 27 lat ,a ludzie mnie określają z twarzy na 17,maksymalnie 18.Wszyscy traktują mnie przez to jak gówniarza.Za dwa lata 30-tka a wszyscy obcy do mnie "ej młody,ej ty",albo "Andrzejku,Andrzejek".Dlatego ja z tych siwych włosów się cieszę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|