Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 6:02 pm Temat postu: Skolioza po zabiegu operacyjnym
Jestem po zabiegu operacyjnym kręgosłupa (metoda bone on bone) spondylodesis anterior. Od pewnego czasu miewam bóle w okolicach łopatki ( tak jakby śruba wpijała do łopatki) Co mam robić? Mam traumon, ale nic nie pomaga:( Proszę o odpowiedz:)
Pozdrawiam
----edit by emilka----
proszę nie pisać całych postów pogrubioną czcionką
Powrót do góry
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 6:06 pm Temat postu:
Zmień grubość czcionki. ( regulamin )
Udaj się do swojego lekarza i powiedz o problemie. Jako lekarz powinien ci pomóc. Np prześwietlenie czy jakieś lekarstwa,
Powrót do góry
Lady_a
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 3:33 pm Temat postu: Re: Skolioza po zabiegu operacyjnym
Bra napisał:
Jestem po zabiegu operacyjnym kręgosłupa (metoda bone on bone) spondylodesis anterior. Od pewnego czasu miewam bóle w okolicach łopatki ( tak jakby śruba wpijała do łopatki) Co mam robić? Mam traumon, ale nic nie pomaga:( Proszę o odpowiedz:)
Pozdrawiam
----edit by emilka----
proszę nie pisać całych postów pogrubioną czcionką
Witaj, ja też jestem po operacji skoliozy i od pewnego czasu mam chyba podobne dolegliwości - jesli dobrze zrozumiałam to co Ty masz na mysli.
Napisz proszę czy u Ciebie coś się wyjaśniło, bo ja też już umieram z niepokoju co się może dziać...........
pozdrawiam
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Chirurgia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1