FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
caarolaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 9:09 pm Temat postu: Skrecenie kostki - plis o odpowiedz! |
|
|
Skrecilam niedawno kostke. Bylam u chirurga, ale on nie patrzac nawet na zdjecie przeswietlenia kazal chodzic mi przez kilka dni w stabilizatorze. Zrobilam to, ale nie stawilam sie do kontroli. Teraz ciagle boli mnie ta kostka, nie moge mocno na niej stanac, a tym bardziej jej wykrzywic w lewo lub prawo czy stanac na palcach, bo zwijam sie z bolu. Kostka jest jakby opuchnieta, ale kiedy dotkne tej "opuchlizny" czuje kosc. Nie jest tak samo ulozona jak w zdrowej nodze. Co moze mi dolegac? Czy powinnam sie zglosic do lekarza? Co moze mi on powiedziec? Czy mialo jakis wplyw na moja kostke to, ze mimo kontuzji czynnie uprawialam sport ( siatkowka, bieganie)? Prosze o szybka odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 9:14 pm Temat postu: |
|
|
jak najszybciej zglos sie do lekaza - mozesz miec jakies powiklania w stawie lub w kości - lepiej nie bagatelizowac tego bo moze sie to źle skonczyc.
Powiedz lekazowi to co tu napisalas.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 8:49 pm Temat postu: |
|
|
takiego typu urazy zazwyczaj wymagają czasu, ja np zwichnęłam sobie staw skokowy ponad dwa miesiące temu i do tej pory nie jest on w pełni sprawny pomimo,że zadbałam o jego ruchliwość, a przez pierwszy miesiąc to miałam bardzo duże problemy z chodzeniem, ale warto się poradzić jakiegoś lekarza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|