FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Borys
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 5:05 pm Temat postu: Skurcz miesni penisa przy zwisie |
|
|
nie wiem czy sie spotkaliscie z taka prztypadloscia, od dwoch dni mam dziwnie neprezone miesnie penisa podczas zwisu, jest twardzy niz zawsze i czuc cos w stylu lekkiego mrowienia, jakby zaraz po orgazmie, lub gdy przetrzymuje sie mocz juz w penisie podczas siusiania. jest przez to zmeczony, i trudny we wspolpracy, niema jednak ani bolu przy oddawaniu moczu, ani problemow ze wspolzyciem, moze troche jest leniwy, bo ciagle jakby w skurczu, przexz co i trudniej sie podniecic. mam juz skmierowanie na badanie moczu, i czeka mnie wizyta u urologa, ale mimo wszystko zastanawiam sie, czy wiecie od czego to moze byc. aha, czy teog typu objawy moga byc przyczyna przeforsowania? seks uprawiam do 5 razy w tygodniu. czy to moze byc przyczyna ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 1:42 pm Temat postu: |
|
|
może to zakwasy? ;P
tak szczerze, to nie wiem. a odczuwasz podczas oddawania moczu pieczenie? bo takie mrowienie, to czasami jest spowodowane obecnościa bakterii. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Borys
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 8:17 pm Temat postu: |
|
|
nie ma pieczenia, jest tylkjo strach przed kolejnym stosunkiem, ze odpadnie, jutro bede u urologa ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|