Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skutecznośc tabletek anty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sob Mar 17, 2007 11:54 pm    Temat postu: Skutecznośc tabletek anty Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcialabym wiedziec czy t co mowi moja gin to prawda, bowiem ona twierdzi ze tabletki regularnie zazywane daja 100% ochrony...:>

I jak przekonac chlopaka ktory uwaza ze zawsze jest szansa i nie chce skonczyc w srodku?
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 10:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli są dobrze dobrane i są stosowane poprawnie to są skuteczne Smile

A co do chłopaka to dużo czułości i zapewnienie maksimum komfortu Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z poprzednikiem Laughing jesli bierzesz je regularnie to nie ma szansy na ciaze,bo cykl owulacyjny zostaje wstrzymany i niby jak masz miec dzidzie? Wink moze na poczatku nie kończcie w środku,niech sie przekona ze mowisz prawde, potem stopniowo bedzie coraz lepiej i wkoncu odwazy sie Wink 3mam kciuki pzdr. Smile

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie co do chlopaka to kwestia zaufania i podejscia Smile ja jak mam nieplodne dni to mowie mojemu chlopakowi ze moze skonczyc w srodku i nie ma z tym problemow a ja nie biore tabletek Exclamation mysle ze chodzi tez o to czy on sie boi bardzo tego ze bedziecie miec dziecko bo jak wie ze chce byc z toba do konca zycia to nie powinno go to przerazac, chyba ze nie jest jeszcze gotowy do tego Smile moim zdaniem powinnas go po troszku oswajac z ta mysla ze moze do srodka bez obaw a napewno sie uda Smile pozdrawiam
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko my jestesmy ze soba ponad rok, od pol roku biore tabletki, a on mowi ze nie chce miec dziecka, ze jak wpadne to bedzie za pozno... a nie chcemy przeciez tego oboje bo mamy po 18 i 19 lat.. za wczesnie na dzieci...
chyba mu po prostu pokaze ten temat
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pokaz pokaz Laughing niech poczyta ze nie bedzie dziecka jesli sie bierze tabletki Wink daje słowo Exclamation

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1