FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paula001
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 8:52 pm Temat postu: skutek brania tabletek antykoncepcyjnych czy ciąża?? |
|
|
Czesc Dziewczyny!!
Okres mi sie spóźnia kilka dni.Robiłam sobie test w dniu spodziewanej miesiączki ale wynik był negatywny Mam zmienne nastroje(bardziej nadpobudliwa jestem),wzdęcia i zaparcia(nigdy wcześniej sie mi nie zdarzyły),niedobrze mi jest,co ok godz. chodze siusiu, brak miesiączki no i dużo mokrego śluzu mleczno-białego(a gdzieś czytałam że taki w czasie ciąży jest),troszke brzuszek mi sie powiekszył(podbrzusze), i jak nigdy potrafię wstać w nocy i jeść.Ale miesiąc temu odstawiłam tabletki(brałam je miesiac wiec raczej powinno byc wszystko ok z moim cyklem bo organizm nie zdąrzył sie przyzwyczaić a od tego czasu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia).A wy jak myślicie??To przez tabletki czy ciąża??Jeśli okres się nie pojawi to za tydzień nastepny test robie :)Czuje że ze mna cos inaczej jest no ale ten test...
Dodam jeszcze że nie mam żadnych objawów nadchodzącej miesiączki.
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie starające sie o fasolke przyszłe mamy Czy wam sie zdarzyło że w czasie ciąży wynik testu był negatywny??
----edit by Pituszka
Proszę nie pisać dwóch takich samych postów. Drugi post został usunięty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magda.M
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 12:27 am Temat postu: |
|
|
U mnie podczas pierwszej ciąży test od razu był pozytywny. Ale podczas drugiej okazał się negatywny, a ja jednak byłam w ciąży... Dowiedziałam się o tym od ginekologa, do którego poszłam po receptę na tabletki wywołujące miesiączkę i nie powiem, nieźle się zdziwiłam. Sądzę, że u Ciebie to opóźnienie może być spowodowane wcześniejszym przyjmowaniem tabletek, ale nie zaszkodzi wybrać się do lekarza, od razu będziesz wiedziała na czym stoisz. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|