Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 6:43 pm Temat postu: |
|
|
Nie słyszałem o takowych, żadko komu tez przeszkadza to.
Śluz wydzielany przez kobiete podczas podniecenia jest czymś naturalnym, biologia tak to wszystko obmyśliła że ten śluz jest potrzebny. Ułatwia on stosunek, a właściwie sama penetracje, nie wyobrażam sobie próbu penetracji waginalnej bez jakiego kolwiek nawilżenia. Było by to poprostu bolesne. Ten śluz zawiera tez enzym w dużej ilości ktory uwalnia energie zawartą w plemniku, po to aby mógl sie on poruszać. Plemniki wystrzelone wraz z biała mazią zwaną ejakulantem (dopiero to połaczenie daje sperme ) nie pruszają sie, są zbite w jeden kłebek bądz też 2 lub 3 w których jest ich kilka tysięcy.
Nie wiem ile masz lat i jak bardzo jesteś doświadczona bo tego nie napisałas. Mam wrażenie czytając to pytanie że zaczynasz życie sexualne (jeżeli sie myle to przepraszam i prosze o sprostowanie mnie w kolejnym twoim poście ) i nie jesteś przyzwyczajona do tego. I mozesz odczuwac dyskonfort że "soczki" (jak to przewaznie pieszczotliwie jest nazywane) ciekną nawet czasem po nogach i sprawia uczucie mokrości. Jak do każdgo przeżycia trzeba troche oswojenia.
Ilość tego śluzu zależy od podniecenia. Tak juz jest zbudowane ludzkie ciało.
Kobiety wydzielają śluz, ich wargi sromowe powieksząją sie a łechtaczka też wchodzi w stan erekcji (czyli powększasie) Penis i łechtaczka są zbudowane z tych samych tkanek mieśńi gladkich i ciała jamistego co łechtaczka. i tak samo wchodzi w stan erekcji tylko że łechtaczka do wewnątrz ciała a penis no może tylko nazewnątrz . Z tego łechtaczka średnio może uzyskać do 20 cm zwodu a penis średnio od 16 do 18.
Meżczyzna gdy czuje satysfakcje sexualną (podniecenie) zaczyna u niego krew szybciej płynąć przez cialo jamiste (z którego jest zbudowany penis) i to ta szybciej przpływająca krwe powoduje powiększenie oraz twardość penisa (tak na marginesie prostując pewien mit ogromnych penisów na zdięciach czy filmach xxx - jest to nie możliwe krewi nie może aż tyle napłynąć tam bo reszta organizmu poprostu by sie udusiła z braku tlenu który transprotuje krew)
----
z przyczyn technicznych ten temat zamykam dlaszy ciąg tego tematu znajduje sie w temacie: http://www.biomedical.pl/forum/sluz-cd-vt730.html |
|