Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sluz z penisa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andrew33

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 10:21 pm    Temat postu: sluz z penisa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. mam problem. otoz moj penis podczas podniecenia wydziela bezbarwny sluz w dosc duzych ilosciach czy to normalne, wydaje mi sie ze nie. pozdrawiam. jestem (prawiczkiem). prosze opomoc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ależ to bardzo normalne. To tak zwany płyn przedejakulacyjny. Nic z Tobą nie dzieje sie złego.

Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Czw Sie 31, 2006 11:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Karolina86

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea napisał:
To tak zwany płyn ejakulacyjny.

Poprawna nazwa to "płyn przedejakulacyjny" jest to nautralne, nie ma się czym przejmować Smile
Pamiętaj, że i w tym płynie znajdują się żywe plemniki, fakt faktem nie jest ich tyle co w spermie, ale też są w stanie zapłodnić..
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, masz rację. Zaraz poprawię. Pomyliłam się Smile
Powrót do góry
andrew33

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2006 8:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki serdeczne. pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1