Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
dzidzius:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 11:52 am Temat postu: spóźnia mi sie okres!!! błagam pomóżcie
Mój problem jest taki: brałam tabletki Mercilon jedno opakowanie i zakończyłam brać w tej siedmiodniowej przerwie .W tej siedniodniowej przerwie okres mi się pojawił a w tym miesiącu już nie. Co moze być przyczyną/czy moge być w ciąży???
Powrót do góry
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 5:01 pm Temat postu:
no tabletki mają dość wysoką skuteczność, ale przypadki się zdarzają. najlepiej zrób test ciążowy.
ale wydaje mi się że to jakas komplikacja, a nie ciąża.
radziłabym zrobić test. a ile miesiączka się spóźnia?
Powrót do góry
naneczka
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 10:11 pm Temat postu:
ponac po odstawieniu tabletek przez jakis czas moze wystapic brak krwawienia badz tylko male krwawienie. odstawienie tabletek tez jest nagla zmiana dla organizmu, moim zdaniem nie masz sie co martwic, spokojnie poczekaj na okres nie dlugo powinno wszystko wrocic do normy. jezeli nie masz pewnosci dla spokoju zrob test ale watpie zebys byla w ciazy. trzymam kciuki. pozdrawiam
Powrót do góry
juleczka Gość
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 1:34 pm Temat postu: cos o tym wiem
ja mam podobny problem..tylko ze wlasnie jestem w anglii i nawet nie moge porozmawiac z moim lekarzem...ostatni okres mialam ok 17 czerwca..teraz mamy 10 sierpnia...troszke kiepsko...odstawialam tabletki novynette po 2 latach przyjmowania...zrobilam juz test..nawet 2...wyszly negatywne ...ale to nie zmienia kwestii ze nadal sie martwie i po nocach spac nie moge..jestem z dala od rodziny, chlopaka i przyjaciolek..nie mam sie komu wygadac i powiedziec jak strasznie sie martwie...wiem co czujesz ale mam nadzieje ze u ciebie juz wszystko ok..tylko ja jeszcze umieram ze strachu..
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1