Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 5:01 pm Temat postu: |
|
|
A kosztuje ok 12-15 zl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elizabeth II Gość
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 5:45 pm Temat postu: ;) |
|
|
W sumie racja, ale bardzo dziękuję za odpowiedź Myslałam po prostu, że może jest jakaś norma, czy wyznacznik. Najlepiej wybiorę się do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 8:58 pm Temat postu: objawy ciąży |
|
|
elizabeth II i co z tym okresem?? bo mi tez sie spożnia i nie wiem co robic?? do lekarza narazie nie mam za bardzo kiedy isc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 2:35 pm Temat postu: |
|
|
hej ja dzis kupiłąm test i zrobiłam zapłaciałam 10 zł.i wydaje mi sie dobry mozna go robic o kazdej porze dnia i nawet 3-2 dni przed miesiączka kup sobie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 2:47 pm Temat postu: |
|
|
Cześć smutna.Moim zdaniem powinnaś zrobić test ciążowy.I najlepiej zrób go rano,bo wtedy jest najwyższe stężenie hormonu-choriongonadotropiny. Niezależnie od wyniku powinnaś także udać sie do ginekologa.Jest on w stanie wykryć w badaniu usg ciążę około 6 tygodniową.Życzę powodzenia.Trzymaj się.Pa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciekawa
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 10:14 am Temat postu: Spóźniony okres |
|
|
Witam mam pytanie poand miesiąc temu miałam poobna sytalcje co w temacie ile % przy pettingu. Okres mi się spóźniał pare dni w miedzy czasie zrobiłam dwa testy wyszly negatywnie po paru dniach dostalam miesiaczke a teraz mija już czwarty lub piaty dzien kiedy mi się powinna zaczac liczyc z tym drugim terminem i nic co może być tego objawem mysle ze ciaze należy wykluczyc proszę ojakas odpowiedz bo się zaczynam denrwowac pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 12:55 pm Temat postu: |
|
|
Ciąża to naprawde jedna z możliwośc która nie jest wcale przeważająca przy spoźnieniu okresu.
Należalo by się zastanowić na ile jest tak naprawde możliwa ciąża a na ile mogły wpłynać na to inne czynniki które mogą przesunąc okres.
W razie braku alternatyw bądz też dużeo niepokoju warto zasięgnąć rady lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 1:49 pm Temat postu: |
|
|
ja miałam kiedys tak( nawet doradzałam się Was ,przeczytaj mój wątej gdzies powinien być) nio i tez zrobiłam 2 testy bo okres spózniał mi sie, no ale po 40 dniach dostałm,mówię sobie, że dostane teraz normalnie otóż dostałm po 43 dniach.Byłam u ginekologa po tym jak dostałm okres po 40 dniach od ostatniego okresu no i dokturka przepisała mi lekarstwa bo miłam jakies zapalenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
daria2711
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 2:49 pm Temat postu: Mam pytanie |
|
|
czy jezeli uprawiałam seks w swoje dni płodne to mam jakies szanse zeby zajsc w ciaze? jak mozna rozpoznac u siebie ciaze juz po kilku dniach od zapłodnienia?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|