Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
natalia Gość
|
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 11:39 am Temat postu: spóznienie sie okresu przez tydzien |
|
|
juz tydzien nie mam okresu. jestem pewna ze nie moge byc w ciazy bo zawsze po wspolzyciu sprawdzalam prezerwatywe . wiec co moze byc? nie mam nawet bolu miesiaczkowego ktory przed okresem wzmagal sie podczas wiekszego wysilku. prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
goscieee Gość
|
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 11:49 am Temat postu: |
|
|
po pierwsze to mogłas wpisac tem temat troche nizej, na pewno wtedy przeczytało by go więcej ludzi
po drugie najlepiej kup test, ale nie załamuj się to jeszcze nie koniec świata, może poprostu za dużo o tym myślisz, a moze pogoda zle na ciebie wpływa.
Przejdz nizej i poczytaj co piszą inne dziewczyny, no i najwazniejsze przeczytaj temat OBJAWY CIĄŻY
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 1:12 pm Temat postu: |
|
|
Zobacz temat "Objawy ciazy" na samej góże działu "objawy ciąży" tam są wypisane objawy oraz to co może je wywoływać ale nie być ciążą.
Po drógie na brak miesiączki może wpłynąć wszystko: od wzruszenia sie mocno gestem partnera, nieprzespane noce, zmiana diety, wyjazd w inny klimat (chodzby kilku dniowy) po obawe przed niechcianą ciaze. Często sie zdaża tak że kobieta obawia sie tak mocno ze naprawde zaczynają występowac objawy ciązy.
Jeżeli jestes pewna że to nie ciąza to nie ma co sie martwić tak sie zdarza że organizm zmienia swój rytm. Jezeli niepokoi Cie to znacznie udaj sie do lekarza
Mam nadzieje że wszystko ureguluje sie w niedługim czasie i okaże sie to niczym groźnym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia Gość
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 2:36 pm Temat postu: a ja dalej nie mam okresu |
|
|
nie mam okresu juz 13 dni. ale ostatnio zacztynam miec juz objawy. mam nadzieje ze lada dzien sie pojawi. ile najdluzej spoznial sie komus okres? i po jakim czasie sie pojawil? mam nadzieje ze nie jestem rekordzistka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 3:49 pm Temat postu: |
|
|
Wzależności o czym piszesz. Związane ze stresem zmianem diety itd. nawet do 2 miesięcy. Przy problemach hormonalnych nawet do pó roku. A przy anoreksji chociażby może to trwać nawet 2 lata (co powoduje praktycznie bezpłodność, bądz też bardzo duże problem z płodnością).
Więc tak ogólnie rekordzistką nie jestś |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Sty 01, 2006 2:39 pm Temat postu: dostałam okresu... |
|
|
taki prezencik noworoczny po 2 tygodniach oczekiwania dziekuje mieliście racje! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 01, 2006 2:49 pm Temat postu: |
|
|
Ciesze sie że wszystko jest wporządku |