Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spuchnięte kolano

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
coyotepl

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 4:01 pm    Temat postu: Spuchnięte kolano Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.

Mam problem - spuchnięte od 1,5 tygodnia lewe kolano. Opuchnięcie nastąpiło po uderzeniu się w nie. Dodam również, że zanim uderzyłem się ogólnie kolano bolało i boli gdy tworzy kąt 90 stopni lub mniejszy, ale tylko podczas jakiegoś obciążenia. Nie czuję żadnego bólu podczas wychodzeniu po schodach, chodzeniu itd. Mam wrażenie, że coś wypycha rzepkę na zewnątrz. Czekam na odpowiedzi. Co to może być??

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
cryy

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób koniecznie USG, zapewne łąkotka..
Powrót do góry
coyotepl

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli to łąkotka to będę miał jakieś problemy ze sportem?? Jakieś dłużesze przerwy czy coś w tym stylu?? I czy ta łąkotka to coś poważnego??
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak Idea
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1