Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

stłuczony złamany palec? (zdjęcia)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
polin

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 11:37 am    Temat postu: stłuczony złamany palec? (zdjęcia) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WCzoraj na w-fie grałam w kosza i zbiłam sobie palca. Pojechałam wieczorem do lekarza stwierdzil ze jest tylko stłuczony. miałam robionre rtg ale ten lekarz spojrzał na nie tak jakby chciał a nie mógl. a poza tym nie mogę zginać i prostować palca bo mnie boli a on wpisał mi że mam pełną ruchliwość.
Dziś rano palec spuchł mi bardziej i zrobil sie bardziej siny.

link ze zdjęciem :

http://p0.grono.net/102/102635/102635999.jpg
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kroliczuss

Wysłał podziekowań: 11
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Kwi 12, 2011 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj ! ;]
Niestety nie mogę wyświetlić zdjęcia.
Nie jestem także lekarzem, ale o złamaniach mam pewne pojęcie, uznajmy z życia.
Jeżeli tak jak opisujesz palca nie da się zgiąć, jest bardzo siny, to jest to złamanie, lub przynajmniej pęknięcie kości.
Zastanawia mnie jednak fakt, że zrobiono Ci zdjęcie RTG na którym niby nic nie wyszło.
Szczerze mam mieszane uczucia co do lekarza, może lepiej jedź jeszcze raz, ale tym razem do innego.
Życzę zdrowia ! Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1